Home Stiri Bianca Drăgușanu o acuză pe menajera lui Alex Bodi că minte: „În fața judecătorilor nu va putea minți”

Bianca Drăgușanu o acuză pe menajera lui Alex Bodi că minte: „În fața judecătorilor nu va putea minți”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 521 views 2 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul emisiunii XNS, unde a vorbit despre bătăile pe care le-a primit din cauza lui Alex Bodi. Aceasta se luptă să demonstreze că are dreptate, iar acum încearcă să arate că menajera lui Alex Bodi este de partea fostului soț.

Zilele trecute, menajera lui Alex Bodi le-a spus celor de la Antena Stars că afaceristul nu a bătut-o pe Bianca și că nu l-a văzut niciodată fiind violent cu ea. Cu toate acestea, blondina a spus în cadrul emisiunii lui Dan Capatos că angajata fostului soț minte și are și dovezi pentru a demonstra acest lucru.

„Eu intuiam că ea are de gând să mintă, fiind menajera lui. (…) Culmea este că eu le-am făcut cunoștință. Prima oară mi-a făcut curățenie mie, apoi am dus-o la el. Cea ce a omis doamna este că declarațiile dânsei nu se prea potrivesc cu declarațiile ce mi le-a făcut mie în particular, când îmi plângea, efectiv, de milă. La două săptămâni după nefericitul incident la care ați văzut cu toții ce am pățit, ea a venit la mine acasă și s-a mărturisit. M-a compătimit. Dacă nu-și aduce aminte ce a spus, eu am niște dovezi la ce spune. (…) În casa mea am și eu câteva obiective de înregistrare în care doamna menajeră spune total diferit de ceea ce a declarat ieri.

A spus așa: «Nu-mi vine să cred, mamă, cât te-a nenorocit! Eu era să mor când te-am văzut în halul ăla». Dacă cumva își aduce aminte, ar fi bine, pentru că în fața judecătorilor nu va putea minți. Frica l-a făcut să recurgă la asta. E într-o situație delicată și când ești într-o situație delicată și se mai crează una, e posibil să…. Și mai e o chestie: are mult timp liber și atunci se gândește la tot felul de strategii. (…) Eu nu am gânduri de război sau de răzbunare cu cineva. Chiar îmi doresc ca lucrurile să se liniștească și fiecare să-și vadă de treaba lui, de familia lui, de menajul vostru, de chiloții voștri, de șosetele voastre”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii XNS…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies