HomeStiri Mondene Iată primele informații despre cea de-a treia sarcină a Andreei Bălan!

Iată primele informații despre cea de-a treia sarcină a Andreei Bălan!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/02/Iata-primele-informatii-despre-cea-de-a-treia-sarcina-a-Andreei-Balan-3.jpg

În prezent, Andreea Bălan are două fete: Ella și Clara. Cu toate acestea, se pare că artistei îi place atât de mult rolul de mămică, încât vrea să mai aibă un copil. Din păcate, ultimele probleme de sănătate cu care s-a confruntat nu îi mai dau voie să rămână însărcinată.

Iată primele informații despre cea de-a treia sarcină a Andreei Bălan! in Stiri Mondene

În urmă cu aproximativ doi ani, în timpul operației de cezariană, aceasta a făcut un stop cardio-respirator și a fost la doar un pas de moarte. După mai bine de un an, artista a mai trecut printr-un eveniment neplăcut. Vedeta a trebuit să fie operată de urgență din cauza unor probleme stomacale.

Toate operațiile suferite nu îi mai dau voie să aducă pe lume încă un copil, deși își dorește foarte mult acest lucru. Conform celor de la cancan.ro, apropiații cântăreței au declarat că aceasta are de ales între fertilizarea in-vitro și ajutorul unei mame surogat.

Iată primele informații despre cea de-a treia sarcină a Andreei Bălan! in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, Andreea Bălan se pare că ar opta către mama surogat și tot ce trebuie să facă acum este să primească acordul iubitului ei, Tiberiu Argint, cel alături de care este de mai bine de șase luni.

Andreea pare să fie extrem de fericită alături de Tiberiu. Potrivit declarațiilor făcute de jurata de la Antena 1 în urmă cu ceva timp, preferă să își țină viața personală departe de ochii lumii, deoarece nu vrea ca diferite probleme dine exterior să intervină între ea și iubitul său.

Iată primele informații despre cea de-a treia sarcină a Andreei Bălan! in Stiri Mondene

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus artista, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed