Home Stiri Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, relație tumultuoasă

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, relație tumultuoasă

autor Negriu Elena
435 vizualizari

După ce în urmă cu câteva săptămâni Bianca Drăgușanu pusese punct relației dintre ea și Alex Bodi, acum a revenit la sentimente mai bune și i-a mai dat o șansă afaceristului. Cu toate acestea, relația dintre ei este în continuare una tumultuoasă.

2

Cei doi și-au reluat relația și au plecat într-o vacanță de lux în Hong Kong, unde par foarte fericiți. Apropiați de-ai Biancăi Drăgușanu au oferit câteva explicații cu privire la împăcarea dintre ea și Alex Bodi.

„Bianca s-a despărțit de Bodi chiar înainte de ziua ei de naștere, pentru că a considerat că bărbatul a mințit-o! Nu a fost o decizie comună, așa cum s-a vehiculat, ci a fost doar hotărârea ei! În plus, nici vânătăile de pe corpul său nu ar trebui neglijate. Ele au apărut de undeva, este clar că femeia nu și-a le-a făcut singură. Bodi a explicat că el a fost la Paris în acea perioadă și ar fi fost imposibil să fie semnele unei violențe de-ale lui însă nu știm ce să spunem! Știți cum este vorba aceea cu cine se scuză… Dar să nu aruncăm cu piatra, căci nu se știe cu certitudine realitatea! Până la urmă, nu mai contează ce s-a întâmplat, se pare că Alex a regretat ce a făcut și că a pierdut-o pe Bia, fiindcă apoi a recurs la orice pentru a o recupera”, au declarat aceștia pentru WOWbiz.ro.

„Sunt împreună, este real sută la sută. Însă, nu avem doar lapte și miere aici! Totul este la extreme în relația asta, iar Bianca nu îi iese din cuvânt lui Alex. Situația nu îi este confortabilă, chiar dacă pare că o acceptă. Mă rog, vom vedea și cum va reacționa în viitor, căci și ea este o fire vulcanică, iar ulciorul, în viziunea frumoasei femei, nu merge de multe ori la apă. Cert este că discuțiile lor au legătură cu gelozia. În ciuda faptului că nu recunoaște, afaceristul este posesiv, vrea să dețină controlul, lucru greu de realizat, căci și Bia este obișnuită să aibă ultimul cuvânt! Are și de ce, pentru că este o femeie care arată bine, este realizată financiar, astfel că poate merge oriunde în lume, călătorește la business class, stă în hoteluri de fițe și se plimbă prin cele mai scumpe magazine, pe banii săi. În concluzie, este o persoană puternică și greu de înlocuit din viața cuiva. De aceea, pe undeva, ei chiar seamănă, atât fizic, cât și ca fel de a fi și a de trăi pe picior mare. Fără exagerare, sunt ca două săbii în aceeași teacă… surpriză însă: se atrag ca doi magneți”, au adăugat aceștia…

Sursă: WOWbiz.ro.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies