Gabriela Cristea este mamă pentru a doua oară

Share

Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda, sunt în culmea fericirii. Frumoasa brunetă a adus pe lume cel de-al doilea copil al lor, o fetiță, pe data de 17 martie.

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a trecut cu bine peste a doua naștere; aceasta a avut loc tot la clinica privată unde a născut și Andreea Bălan, dar totodată unde Gabriela a născut-o și prima lor fetiță, Bella Victoria Margot Clonda, pe data de  23 septembrie 2017.

Proaspăta mămică a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care a anunțat că acest eveniment important din familia lor a decurs cu bine, a mulțumit medicilor, iar în același timp a dezvăluit și ce nume va purta micuța: Iris.

„De azi, primăvara pentru noi înseamnă Iris! ????? Mulțumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtați mămicilor și bebelușilor! Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât și pentru bebe Iris! O primăvară însorită tuturor și mulțumim pentru toate mesajele și gândurile bune! ?☀️ Tavi Clonda #bebeiris #sanador #victorienii” – este mesajul pe care l-a împărtășit Gabriela Cristea fanilor săi.

Tavi Clonda a scris, la rândul său, pe contul personal de Instagram, câteva rânduri pline de emoție la adresa soției sale, alături de mulțumiri aduse aceleiași echipe de medici.

„Astăzi a venit primăvara în viețile noastre! Mulțumesc iubitei mele soții, @gabrielacristeaclonda, ești eroina mea! Mulțumesc echipei medicale pentru toată grija și atenția cu care ați avut grijă de prima noastră fetiță acum un an și jumătate @bellavictoriamargot, cât și acum, de noua noastră minune, Iris!??? Vă mulțumim vouă pentru toată susținerea și vă promit lucruri și cântece frumoase în viitor!”, a scris acesta.

Înainte să nască, Gabriela Cristea a vorbit, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, despre faptul că metoda indicată pentru a naște, în cazul său, a fost operația de cezariană.

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic, eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea? Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut”, declarase Gabriela Cristea la acea vreme…

„Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la doi”, adăugase aceasta.

Sursă: cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente