HomeStiri Mondene Dieta miraculoasă cu care a slăbit Andreea Bănică

Dieta miraculoasă cu care a slăbit Andreea Bănică

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Care-este-dieta-miraculoasă-cu-care-a-slăbit-Andreea-Bănică.jpg

Andreea Bănică este artista care a avut mereu o siluetă de invidiat. Însă, după a doua naştere, vedeta a recunoscut că a trebuit să ţină dietă ca să slăbească. Stilul de viaţă a împiedicat-o să slăbească natural, aşa că a ales să ţină o dietă cu care şi-a atins ţelul.

„Cred că orele pierdute, nopţile nedormite, faptul că tot timpul trebuie să fiu aranjată şi bine pusă la punct în orice situaţie nu îmi da linişte. Eu cred că la mine totul este aşa, natural, se întâmplă să fie aşa, natural. (…) Am ţinut dieta aceea cu ouă, şi spun sincer că imediat am rămas fără kilogramele acelea în plus, mai am două-trei de dat jos, însă nu vreau să fac acest procedeu foarte rapid, pentru a nu-mi strica pielea.”

Care este dieta miraculoasă cu care a slăbit Andreea Bănică1
„Atunci când treci printr-o sarcină, chiar două, corpul nu te mai ajută atât de mult, trebuie să îl ajuţi cu multe lucruri şi situaţii, trebuie să îl ajuţi şi cu diete, pentru că unele femei nu pot să piardă atât de repede un număr de kilograme într-un timp atât de scurt. Eu nu mi-am propus să fac asta în două-trei luni, mi-am propus să fac asta într-un an de zile. Vreau să slăbesc sănătos, fără să mă înfometez, fără să recurg la nişte diete foarte grele pentru organism.

Sunt destul de normală la cap şi vreau să fiu sănătoasă, iar pielea să arate încă bine, deşi nu este uşor.

Trebuie să mergi la sală, să ai grijă ce mănânci, cât mănânci şi la ce ore, nu e uşor. Însă, dieta mea a funcţionat. Dar ştii cum am aflat de ea? Bona lui Noah ţinea o dietă în acelaşi timp cu mine. Eu ţineam una pentru grupa sanguină a unui instructor de fitness, făceam şi sport şi nu slăbeam, dar ea a slăbit. Şi am întrebat-o ce mănâncă şi mi-a spus că ouă. Şi am dat un search pe Google şi am găsit această dietă şi este minunată. Acum nu mai ţin acea dietă. Din păcate, de multe ori nici nu apuc să mănânc, nici dimineaţa. Iau nişte suplimente alimentare naturale care îmi dau energie,” a povestit Andreea Bănică, pentru „Revista Avantaje”…

Care este dieta miraculoasă cu care a slăbit Andreea Bănică 2

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed