HomeStiri Gigi Becali, probleme cu ANAF în legătură cu clinica privată

Gigi Becali, probleme cu ANAF în legătură cu clinica privată

autor Negriu Elena
738 views 2 minute timp de citit

După ce s-a aflat de curând că Gigi Becali a inaugurat propria sa clinică destinată tratamentelor pentru bolile de natură oncologică, au apărut și zvonurile conform cărora latifundiarul a primit somație de la ANAF pentru aceasta și că există posibilitatea să fie executată silit.

8

„În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administrația Sector 1 a Finanțelor Publice somează următoarele societăți comerciale cu sediul social în București, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunț debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise” – este comunicatul ANAF, citat de stirilekanald.ro.

Patronul FCSB este cunoscut pentru actele de caritate pe care le face, iar de curând și-a deschis o clinică privată unde plătește din propriul buzunar toate taxele și tratamentele, iar bolnavii fără posibilități financiare sunt tratați gratuit.

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea «Steaua» birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu, cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali după inaugurarea clinicii.

Imediat ce au apărut zvonurile în legătură cu somația din partea ANAF, Gigi Becali a oferit declarații importante în cadrul Star News, de la Antena Stars. Acesta a negat totul și a spus că un contabil a făcut o greșeală ce a primit atenționare, nu somație, iar ANAF a rezolvat deja situația, la momentul actual totul este în regulă și nu va fi executat silit.

„Nu e nimic, e minciună. Au fost două conturi în care trebuia să băgăm bani. Şi am băgat o sumă de bani într-un cont şi o sumă de bani într-un cont. Am pus suma mai mare în contul în care era suma mai mică, normal de pus, şi am pus şi am acoperit banii. Şi în contul de suma mai mică, am pus suma mai mică. Am inversat banii, cum ar veni, în conturi. Greșit a pus contabilul.

S-au inversat, i-a inversat şi nu e nicio problemă. E vorba de 3000 de lei. Deci nu există riscul să fiu executat silit. Păi, dacă e vorba de 600 de euro… Dacă ar fi fost somaţie, plăteam banii, dar nu e vorba de somaţie. Aşa atenţionează, electronic te atenţionează…

S-a remediat, tot ei au remediat-o, ANAF-ul. Deci nu am nicio treabă”, a declarat Gigi Becali.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed