Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea din darul de nuntă! Cei 250 de invitați au fost generoși

Share

Pe data de 15 septembrie, Andreea Bălan și George Burcea au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, iar la petrecerea de nuntă au avut circa 250 de invitați.

Pe lângă membrii familiilor mirilor, printre invitați s-au aflat și o mulțime de vedete din showbizul românesc. Invitații s-au distrat până în zori și au fost darnici în privința darului de nuntă.

Se pare că Andreea Bălan și George Burcea au făcut bani frumoși din darul de nuntă, suma ajungând la aproape 50.000 de euro, potrivit Click!.

Invitații însă nu au plecat acasă cu mâna goală, ci cu mărturii sub forma unei brățări din aur sub forma unei aripi de înger.

„Invitaţii au fost fericiţi că s-au simţit, s-au distrat, şi pentru noi asta a fost foarte important.

Mi-am dat seama că este foarte greu la nunta ta, nu ai timp să vorbeşti cu toată lumea. În ziua nunții nu prea am apucat să mănânc.

Acum sunt expertă în organizarea nunților”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Artista este extrem de fericită că la fericitul eveniment, urmat și de creștinarea mezinei sale, au putut lua parte toate persoanele dragi sufletului său.

Persoanele respective i-au fost alături și în momentele frumoase, dar și când a trecut prin cumpăna vieții sale, când făcuse stop cardio-respirator.

Înainte de a deveni soția lui George Burcea și în fața lui Dumnezeu, Andreea Bălan a scris un mesaj extrem de emoționant pe conturile sale de socializare.

Mesajul pe care l-a scris cântăreața este o adevărată declarație de dragoste pentru alesul inimii sale.

„Suntem de patru ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune.

Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate”, a scris Andreea Bălan…

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news