HomeStiri Mondene Ce așteaptă Oana Zăvoranu pentru a se întoarce pe micile ecrane

Ce așteaptă Oana Zăvoranu pentru a se întoarce pe micile ecrane

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 768 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Ce-asteapta-Oana-Zavoranu-pentru-a-se-intoarce-pe-micile-ecrane-3.jpg

De curând, Oana Zăvoranu a spus care ar fi condițiile pentru care ar accepta să se întoarcă la televizor. Actrița ar face acest lucru doar dacă formatul emisiunii și rolul pe care l-ar avea ar lăsa-o să fie ea însăși.

„Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag.

Ce așteaptă Oana Zăvoranu pentru a se întoarce pe micile ecrane! in Stiri Mondene

Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele. Este o mare provocare. Aș vrea să fac, inclusiv, un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic documentar, mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni televizate.

Ce așteaptă Oana Zăvoranu pentru a se întoarce pe micile ecrane! in Stiri Mondene

„Noi suntem mai bine ca niciodată, ne ocupăm de lucruri serioase, avem grijă de clinica noastră care este «copilul» nostru iubit ❤️?❤️.
Suntem fericiți că la sfârșitul fiecărei zile ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai anormală, ne vedem de proiectele în derulare, care, mulțumim lui Dumnezeu, sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali, ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste, (…) o căsnicie care nu se clatină deloc și un viitor împreună care sună bine de tot ?.

Ce așteaptă Oana Zăvoranu pentru a se întoarce pe micile ecrane! in Stiri Mondene

Acest mesaj e pentru toți cei care nu pot dormi de grija mea sau a căsniciei mele, a averii mele, a faptului că sunt Oana Boss, indiferent prin câte am trecut în viață, că sunt frumoasă, sănătoasă și arăt extraordinar de tânără, chiar dacă am făcut 48 de ani, că sunt smart, că nu mă doboară nimeni și nimic, că sunt o luptătoare, că fac lucruri care nu rămân neobservate, că reușesc să creez trenduri și sunt un lider înnăscut, că am un business de succes, curat și la standardele cele mai înalte”, a spus actrița pe rețelele sociale, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed