HomeStiri Mondene Ce fac Dominic și Akim când Antonia și Alex Velea sunt la repetiții

Ce fac Dominic și Akim când Antonia și Alex Velea sunt la repetiții

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/ce-fac-dominic-si-akim-cand-antonia-si-alex-velea-sunt-la-repetitii.jpg

Alex Velea și Antonia au acceptat provocarea de a fi adversari în noul show muzical de la Pro TV. Cei doi repetă de zor coregrafiile, în timp ce Dominic și cu Akim rămân acasă, în grija bunicilor.

ce-fac-dominic-si-akim-cand-antonia-si-alex-velea-sunt-la-repetitii

Alex Velea și Antonia s-au implicat într-un nou proiect profesional. Cei doi vor fi concurenți în cadrul show-ului „Uite cine dansează!”, de la Pro TV, care va începe în această lună. Cu toate că sunt două persoane foarte ocupate, artiștii nu își neglijează băieții, pe Akim și Dominic. În timp ce Antonia și Alex Velea sunt la repetiții, cei mici sunt în grija bunicilor lor.

„Mi-a fost un pic teamă de acest proiect, pentru că am un program încărcat cu concerte, studio, Dominic și Akim care sunt foarte mici. Însă am parte de un ajutor de la părinții noștri, Dominic merge la grădiniță. Ne-am organizat programul în așa fel încât să le putem împăca pe toate. Este o provocare, dar sper să o duc la bun sfârșit cu bine. Ne ajută mult părinții lui Alexandru. Le mulțumim pentru toată susținerea, au înțeles că suntem într-o perioadă în care susținerea lor este esențială”, a declarat Antonia pentru EVZ Monde.

„Uite cine dansează!” este un show muzical care va începe luna aceasta la Pro TV. Acesta va fi prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral, iar din juriu vor face parte Andreea Marin și Florin Călinescu. Printre concurenți se numără Lili Sandu, Octavian Strunilă, Dana Budeanu și Anca Serea…

Alex Velea și Antonia au început o relație în urmă cu câțiva ani, chiar dacă artista nu a divorțat nici acum de fostul său soț. Cu toate acestea, cei doi par să se înțeleagă de minune, dacă e să ne luăm după conturile lor de pe rețelele de socializare, unde sunt postate frecvent imagini din viața de familie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed