Ce îşi doreşte fiica Simonei Pătruleasa la împlinirea celor 6 anişori?

Share

Este frumoasă, are o familie împlinită şi o carieră de succes. Aceasta este Simona Pătruleasa, prezentatoarea ştirilor de la Kanal D.

Ce îşi doreşte fiica Simonei Pătruleasa la împlinirea celor 6 anişori 3

Este căsătorită cu omul de afaceri Sabin Ivanof şi împreună au o fetiţă pe nume Ingrid. Micuţa împlineşte șase anişori şi şi-a surprins părinţii în momentul în care le-a spus că nu mai vrea petrecere tematică.

Ce îşi doreşte fiica Simonei Pătruleasa la împlinirea celor 6 anişori 2

Ingrid îşi doreşte să fie tratată ca un om mare şi chiar şi tortul aniversar va fi fără vreun personaj din desene animate.

„Împlineşte şase ani. Ne pregătim de petrecere şi nu mai vrea cu tematică, pentru că ea este mare deja. Sper să fie încântată. Îi pregătesc acolo o petrecere, să vedem ce o să iasă. De la un an i-am făcut tort cu tematică şi mi-a spus că anul acesta nu mai vrea tort cu desene pentru că ea nu mai este bebeluş şi vrea un tort normal, cu fructe de pădure”, a declarat prezentatoarea ştirilor Kanal D, Simona Pătruleasa.

Ce îşi doreşte fiica Simonei Pătruleasa la împlinirea celor 6 anişori
Chiar dacă Simona Pătruleasa a născut-o pe fiica sa la sfârşitul lunii august, când copiii sunt încă în vacanţă, aceasta a declarat că întotdeauna a reuşit să îi aducă aproape pe copiii prietenilor şi colegii lui Ingrid de la grădiniţă…

„Nu prea avem copii în jurul nostru, doar câţiva prieteni care au copii, dar o să mă ocup tot eu şi o să-i găsesc pe cei de la grădiniţă şi o să descopăr care pe unde sunt, sper să fi venit din vacanţe şi o să-i invităm. De obicei, vin 15 copilaşi”, a mai spus Simona.

Sursa: libertatea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news