Home Stiri Ce trebuie sa pastrezi in portofel ca sa-ti mearga bine? Cele mai simple trucuri sa aduci banii in viata ta.

Ce trebuie sa pastrezi in portofel ca sa-ti mearga bine? Cele mai simple trucuri sa aduci banii in viata ta.

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Totul se învârte în jurul banilor. Și oricât de mulți bani ar avea unii, întotdeauna se vor a fi mai mulți.

În primul rând, trebuie să respectăm banii. De fapt, trebuie să învățăm să cheltuim banii cu simț de răspundere. Atunci când primești o suma de bani, trebuie să îi binecuvântezi. Trebuie să mulțumim banilor că „au ales” să vină la noi. Învață să primești banii cu bucurie, indiferent de sumă.

Încă o lecție foarte importantă: iată ce trebuie să faci atunci când primești bani!

În ziua când primești bani, indiferent că discutăm de încasarea salariului, un cadou bănesc de la cineva sau de vânzarea unor produse, NU cheltui nimic din această sumă. Lasă suma primită pentru 24 de ore să stea în posesia ta. Este vorba despre energia banilor care trebuie să „se așeze” pentru a interacționa cu energia ta.

Mulțumește banilor că au ales să vină la ține, ține-i în mână, numără-i și apoi trebuie să îi păstrezi măcar o zi într-un loc retras fără a cheltui nimic din ei…

Încă o lecție foarte importantă este ca în portofel să ai mereu pusă la păstrare o bancnotă de minimum 100 de lei. Este obligatoriu ca această sumă să conțină două zerouri, căci simbolizează infinitul. Păstrează acești bani pentru situații de maximă urgență. Astfel, știind că deții acești bani, o să ai un sentiment de siguranță financiară.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies