HomeStiri Mondene Celebra Zina Dumitrescu, program special de Crăciun

Celebra Zina Dumitrescu, program special de Crăciun

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 992 views
zina-1 in Stiri Mondene

Fosta creatoare de modă, Zina Dumitrescu, în vârstă de  78 de ani,  trăieşte acum într-un azil de bătrâni de patru ani încoace, unde duce o viaţă lipsită total de griji. Aceasta va avea parte de sărbători de un program special, iar alături de dânsa va fi şi fiul său, Catalin Negreanu, în vârstă de 45 de ani.

zina-1

Fiul acesteia, Cătălin Negreanu, a decis că pentru mama sa cea mai bună decizie ar fi să o interneze la un azil de lux, situat în apropiere de Bucureşti, deoarece aceasta suferă de cumplita boală Alzheimer, care nu are niciun remediu.

Chiar dacă acum locuieşte la un azil,  Zina Dumitrescu este totuşi destul de  fericită în noul ei cămin, deoarece toată lumea o cunoaşte şi o consideră o vedetă, dar pe lângă asta, acolo are asigurate toate condiţiile necesare.

Ion Casian, directorul acelui azil de bătrâni, a stat de vorbă cu reprezentanţii unei reviste locale, pentru care a declarat următoarele, în ceea ce priveşte meniul special de Crăciun pregătit tuturor bătrânilor de acolo:

 “Meniul este total schimbat in aceasta perioada, casa va fi aranjata ca de Craciun, vom avea si bradut, un cor de la biserica, un cor de copii, un cor de preoti, apoi avem meniul care va fi ca acasa, cu lebar, caltabos, cozonaci. Le facem si cate un cadou la fiecare, cate o pungulita de la Mos Craciun.

Apoi va veni si artistul Radu Gheorghe care va face glume, va canta la chitara – va fi un program artistic. Zina abia asteapta Craciunul, este vesela, facem glume pe aici, radem cu totii. M-a sunat si Catalin, m-a sunat si mi-a zis ca vine cu ocazia sarbatorilor de iarna sa o vada.”.

Problemele de memorie a celebrei creatoare de modă au apărut în anul 2009, după ce ultimul său soţ, Constantin Dumitrescu, profesor universitar, s-a stins din viaţă în urma unui stop cardio-respirator, în timp ce se afla în vizită, la fiica sa, Cleo, în Germania. Fiica sa a făcut tot posibilul ca să îşi îngroape tatăl acolo, iar Zina când a aflat toate aceste lucruri a suferit o traumă, şi a fost necesar să i se ofere îngrijiri medicale, iar astfel, nu a reuşit să ajungă nici măcar la înmormântarea iubitului său soţ. După toate aceste întâmplări, la un moment dat, Zina a încercat să se sinucidă, înghiţind mai multe pastile. Însă, în cele din urmă, aceasta a fost salvată la timp, de către o vecină, care a găsit-o leşinată.

17-xx-catalin-negreanu_baf72ddfbe

CLIIMA20140123_0179_1

 

4363-241484-11zinasotul_e25655fe51

Sursa photo: proalba.ro; click.ro; libertatea.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed