Home Stiri Cine este Carla’s Dreams

Cine este Carla’s Dreams

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2k views 3 minute timp de citit
Carla`s Dreams

V-ați întrebat vreodată cine sunt cei din Carla’s Dreams? Cine se ascunde sub măștile colorate?

Carla`s Dreams

Carla’s Dreams au cucerit topurile muzicale din Moldova și România încă de la primele apariții ale acestora. Artiștii proiectului sunt învăluiți total în mister datorită măștilor pictate pe care aceștia le poartă la fiecare eveniment la care participă.

Carla’s Dreams este o trupă-proiect din Republica Moldova înființată în anul 2012; numele acestei trupe muzicale este preluat de la personajul Karla, din romanele scriitorului John le Carré.

Personajul Karla în sine al lui John le Carré este un personaj nevăzut, nu are identitate și nici înfățișare, așadar proiectul Carla’s Dreams se asemănă cu personajul lui John le Carré datorită faptului că artiștii care alcătuiesc trupa muzicală au identitățile ascunse, având următoarea costumație: hanorace cu glugă, iar fața le este acoperită de o mască pictată și poartă ochelari de soare.

Trupa muzicală este alcătuită din cinci membrii, și anume: un solist (voce, compoziție), un basist, un toboșar, un chitarist și un backing vocalist. Se consideră că vocalistul trupei Carla’s Dreams este Andrei Țăruș însă acest lucru nu poate fi confirmat cu exactitate; cu toate acestea, trupa muzicală se bucură de un real succes atât în Moldova, țara de proveniență, cât și în România și Rusia. Au avut numeroase colaborări de-a lungul timpului cu artiști precum Delia, Inna, Nicoleta Nucă, Ruby, Antonia, Dara etc.

De asemenea, Carla’s Dreams s-au bucurat și de numeroase premii, precum: în cadrul Media Music Awards 2016 au primit premiul pentru Best Group, Best Song cu melodia „Te rog” , Most Wanted Artist, Media Forest Award și Best Video cu melodia „Te rog” , Best YouTube cu melodia „Sub pielea mea”, Winter Hit cu melodia „Te rog” ; în anul 2017, în cadrul Media Music Awards, au câștigat premiul pentru Best Group, Best Song cu melodia „Imperfect”, Summer Hit cu melodia „Până la sânge” și Spring Hit cu melodia „AntiExemplu”.

Proiectul Carla’s Dreams este alcătuit din cinci artiști desăvârșiți atât prin muzica pe care aceștia o produc, iar publicul o savurează din plin, cât și prin aspectul acestora ce inspiră o tentă de mister care le învăluie identitatea personală. Măștile pe care le poartă artiștii nu sunt se regăsesc de două ori, ceea ce denotă o stare permanentă de creativitate a acestora, stăpânind excelent arta machiajului, lucru care nu este atât de simplu precum pare la prima vedere. Arta machiajului necesită acuratețe, îndemânare și, de asemenea, necesită timp pentru realizarea unui produs final desăvârșit.

Carla’s Dreams au afirmat faptul că se pot exprima mult mai liber din spatele măștilor pe care le poartă, îi ajută să fie mult mai deschiși, fără inhibiții, deși, cu toate acestea, „pot fi taxați”, a afirmat solistul trupei…

Indiferent de personalitățile pe care aceștia le ascund de public sub măștile viu colorate, artiștii din Carla’s Dreams sunt oameni desăvârșiți, plini de imaginație, constructivi și perseverenți care creează melodii memorabile fredonate de mii de oameni. Genul muzical abordat de proiectul muzical Carla’s Dreams este unul combinat între muzica pop, hip-hop, rock și dance.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies