Home Stiri Claudia Pătrășcanu a dat numele femeilor cu care a înșelat-o Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a dat numele femeilor cu care a înșelat-o Gabi Bădălău

autor Mirela
651 views 2 minute timp de citit

Ieri, Claudia Pătrășcanu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a trebuit să răspundă sincer unor întrebări mai puțin comode. Una dintre ele s-a referit la femeile cu care fostul ei soț a înșelat-o și le-a dat numele fără nicio ezitare.

Claudia Pătrășcanu: „De ce m-am ferit nu am scăpat!”

Cătășin Măruță: „Trebuie să dai nume, 3,4,5 nume…”

Claudia Pătrășcanu: „Din ce am auzit, una ar fi Cristina Bădănoiu. Știu de la el. Mai e fata asta, cum îi zice, Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu, cu care a continuat și în timpul căsniciei”

Cătălin Măruță: „Cu ce femei te-a înșelat soțul cât erai căsătorită?”, a fost întrebarea pe care prezentatorul a citit-o, deoarece artista a ales să nu mănânce picant.

Claudia Pătrășcanu: „Îmi spunea unde s-a întâlnit cu ele… Îmi spunea că a fost cândva… Dar când cineva vine și-ți spune asta, ce înseamnă?”.

În urmă cu câteva zile, Claudia Pătrășcanu i-a făcut o plângere la DIICOT fostului soț, acuzându-l de proxenetism, dar și de trafic de droguri. După ședință, Bădălău a oferit câteva informații pentru Antena Stars, infirmând faptul că nu se implică în creșterea copiilor.

„Ce am reținut eu din ședință? A cerut cerere exclusivă de creștere a copiilor, culpă exclusivă, adică că a divorțat din vina mea exclusivă și am aflat că mi-a făcut o plângere la DIICOT pentru proxenetism și trafic de draguri în 2020. Sunt foarte obosit.

Am depus și chitanțe din care reiese cămă implic în creșterea și educația copiilor. Claudia spune permanent instanței că nu mă implic în creșterea copiilor financiar și că nu o ajut, dat fiind faptul că eu îi depun ei bani regulat în contul ei bancar și am depus niște chitanțe care reies banii pe care îi trimit lunar către ea”, a spus afaceristul, pentru cei de la XNS.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies