Ramona Olaru și Răzvan Simion formează noul cuplu din showbiz-ul românesc?!: „flirtează pe culoarele televiziunii”

Share

Cu toate că lumea ar crede că îi știe foarte bine pe cei doi colegi de la Antena 1, datorită faptului că îi vedem în fiecare zi la televizor, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. Se pare că între Ramona Olaru și Răzvan Simion se naște o idilă, chiar dacă prezentatorul încă este căutat de Lidia, iar asistenta de la Antena 1 când este cu Cuza, când este singură.

Potrivit celor de la cancan.ro, colegii de platou și cei care lucrează în spatele camerelor i-au prins pe cei doi flirtând de mai multe ori și, în prezent, multă lume crede că ei vor forma cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Mai mult decât atât, se pare că Lidia Buble nu ar fi putut trece peste despărțirea de Răzvan.

„Răzvan are o viață cam complicată. A divorțat, apoi s-a despărțit de noua iubită – fata brunetă – , dar încă mai primește mesaje de la fosta – artista Lidia Buble. De altfel, Lidia i-a postat câteva mesaje chiar după ziua de Sfântul Valentin.

Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza.

Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, au declarat persoane apropiate prezentatorului, pentru sursa menționată anterior.

Mai mult decât atât, conform cancan.ro, în prezent, Ramona Olaru este singură, iar același lucru se întâmplă și cu Răzvan Simion. Se pare că acesta nu mai formează un cuplu cu femeia față de care se apropiase după despărțirea de Lidia Buble și, în acest moment, persoane care iau contact cu el zilnic sunt convinse că este ceva între el și Ramona.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news