Home Stiri Mondene Cocuța și Bogdan Boantă, mărturisiri sincere după ieșirea din „Asia Express”: „Noi nu mai aveam miză”

Cocuța și Bogdan Boantă, mărturisiri sincere după ieșirea din „Asia Express”: „Noi nu mai aveam miză”

autor Negriu Elena
864 views

Cocuța și Bogdan Boantă au fost eliminați din competiția Asia Express – Drumul Elefantului, iar de curând au făcut declarații în legătură cu plecarea lor spre România.

Invitați la Xtra Night Show, aceștia au vorbit despre cum s-au simțit în ultima zi ca participanți ai Asiei Express, oferind detalii fanilor acestei emisiuni.

„Nu este timp să bagi atâtea ore de emisie, dar oamenii trebuie să aibă puțin creier. Noi am obosit foarte tare, ne-am încărcat foarte tare și am explodat. Noi credeam că oricum suntem ultimii, noi nu mai aveam miză pentru că, în capul nostru, permanent, a fost că suntem ultimii. Am stat o oră să căutăm poza, am mai văzut perechi care plecau înainte. Am clacat, a fost greu… Nu a fost ceva mult mai violent. Am clacat și na… De aici se pot trage alte concluzii, cum că nu am fost atât de nenorociți și falși”, a declarat Cocuța.

„Am avut și foarte multe momente în care am tăcut efectiv, stăteam și nu vorbeam unul cu altul, dar nici nu ne mișcam. Recunoaștem că am pierdut pe barba noastră, nu ne ferim de lucruri. Ne-a părut rău când am ajuns la Gina, am tras o tură de plâns și ne-a trecut”, a adăugat Bogdan Boantă.

Cocuța a vorbit și despre înjurăturile și comentariile pline de răutăți pe care multe persoane le-au scris pe Facebook la adresa ei și a lui Bogdan. Aceasta a explicat că persoanele respective nici măcar nu știu să se exprime, deoarece fac o mulțime de greșeli gramaticale.

„Ne-au făcut oamenii în toate felurile, cred că doar niște oameni reali pot face asta într-o finală. Nu ne-a mai interesat nimic, am acționat greșit, dar am acționat așa cum am simțit. Încerc să mă liniștesc pentru că, din fericire pentru mine și din păcate pentru ei, majoritatea oamenilor care comentează negativ și urât sunt puțin analfabeți și asta mă face să nu mă cobor la nivelul ăla.

Din întâmplare, nu am văzut niciun mesaj scris corect gramatical. Oamenii ok și-ar canaliza energia pe echipa preferată și, în loc să scrie ceva negativ și să înjure, să scrie ceva despre CRBL și Oase…

Atunci trebuie să ai o problemă gravă la cap….Dar asta se vindecă! Mi-ar plăcea să-i pedepsesc pe oamenii ăștia, nu știu cum! Mai mult mă afectează pentru că o afectează pe mama, pentru că ea a început să stea pe Facebook, eu nu prea am timp, ne mai uităm pentru că ne spun oamenii, dar mama este desfigurată, absolut”, a încheiat Cocuța.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed