Home Stiri Mondene Nicoleta Voicu a dezvăluit de ce s-a despărțit de Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a dezvăluit de ce s-a despărțit de Gheorghe Turda

autor Negriu Elena
831 views

După nenumărate certuri și împăcări, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda par să fi lămurit ce își doresc cu adevărat, așadar au pornit pe căi separate ale vieții.

 

Invitată în cadrul emisiunii Agenția VIP, Nicoleta Voicu a făcut public motivul care a dus la ruperea relației de dragoste dintre ea și Gheorghe Turda. Aceasta a dezvăluit că a făcut multe eforturi de a salva relația însă au fost în zadar, deoarece a fost singura care s-a „zbătut”.

„Omenește, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Au fost multe plecări, reveniri. De obicei, în viaţă, îmi place să mă gândesc că nu a existat ceva ce aş fi putut face şi nu am făcut. (…) Eu, fiind singura care m-am zbătut şi am venit cu toate armele ca lucrurile să devină conștiente pentru persoana din viaţa mea, m-am luptat cu morile de vânt văzând că această conștientă care nu se activează”, a spus Nicoleta Voicu.

Aceasta a dorit să le atragă atenția și altor persoane care se află în situații similare, pentru a îi ajuta să conștientizeze ce ceea ce li se întâmplă:

„Mi-ar plăcea să trag un semnal de alarmă pentru persoanele care se află în perioade ale vieţii. Să le conștientizeze, cei din jurul lor să-i facă conștienți şi se depășesc mai uşor în doi.”

Nicoleta Voicu a revenit la motivul despărțirii sale de Gheorghe Turda și a adăugat următoarele:

„Lucrurile n-au evoluat aşa încât eu să ajung să am o singură adresă. Să ajung iar să stau ca la începutul relației… Adică după un an şi trei luni, după această perioadă în care devotamentul meu să fie la maximum… Au intervenit nişte lucruri independente de voința mea. Aceasta este stabilitatea lui emoțională să zic încât să ia o decizie. Nu ştiu, încă mai sunt lucruri despre care prefer să nu vorbesc şi despre care nu voi vorbi niciodată. Dacă nu ar fi fost această situaţia delicată, despre problema lui de sănătate (…). El se supăra că-i port grijă. Am fost singură. Nici măcar n-a luat în seamă…”

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed