Home Stiri Conflict între Culiță și Iancu Sterp! De la ce a pornit

Conflict între Culiță și Iancu Sterp! De la ce a pornit

autor Negriu Elena
524 vizualizari

Culiță Sterp este foarte supărat pe fratele său mai mic, Iancu, iar totul a ieșit acum la iveală, în urma faptului că l-a împrumutat cu bani.

2

Culiță Sterp și-a format obiceiul de a le sări în ajutor fraților lui atunci când sunt triști, prin a îi împrumuta cu bani, spre a le ridica moralul.

Cei doi frați au ajuns să se certe după ce Iancu nu a apreciat gestul lui Culiță, acesta din urmă făcând public momentul prin care au trecut.

3

Culiță Sterp a scris în mediul online un mesaj prin care a explicat de ce s-a supărat pe fratele lui mai mic, publicând totodată și dovada că i-a trimis banii respectivi.

Acesta a încercat să ia legătura cu fratele său mai mic pe chat-ul de pe Instagram, dar Iancu nici măcar nu accesase aplicația ca să vadă ce îi scrisese.

4

„Uitați ce frate am. Am văzut că era supărat și am zis să îi pun niște bani, ca să îi treacă supărarea, că mă gândeam că nu are.

Asta s-a întâmplat ieri și el nici măcar nu mi-a văzut mesajul.

Iancu, sugaciule, trimite banii înapoi și să nu mă mai cauți”, este mesajul pe care i l-a transmis Culiță Sterp lui Iancu, prin intermediul unui story de pe contul său de Instagram…

Surse: wowbiz.ro, stirilekanald.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies