HomeStiri Mondene Conflict între Culiță și Iancu Sterp! De la ce a pornit

Conflict între Culiță și Iancu Sterp! De la ce a pornit

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Conflict intre Culita si Iancu Sterp! De la ce a pornit 1 in Stiri Mondene

Culiță Sterp este foarte supărat pe fratele său mai mic, Iancu, iar totul a ieșit acum la iveală, în urma faptului că l-a împrumutat cu bani.

Conflict intre Culita si Iancu Sterp! De la ce a pornit 1 in Stiri Mondene

Culiță Sterp și-a format obiceiul de a le sări în ajutor fraților lui atunci când sunt triști, prin a îi împrumuta cu bani, spre a le ridica moralul.

Cei doi frați au ajuns să se certe după ce Iancu nu a apreciat gestul lui Culiță, acesta din urmă făcând public momentul prin care au trecut.

Conflict intre Culita si Iancu Sterp! De la ce a pornit 2 in Stiri Mondene

Culiță Sterp a scris în mediul online un mesaj prin care a explicat de ce s-a supărat pe fratele lui mai mic, publicând totodată și dovada că i-a trimis banii respectivi.

Acesta a încercat să ia legătura cu fratele său mai mic pe chat-ul de pe Instagram, dar Iancu nici măcar nu accesase aplicația ca să vadă ce îi scrisese.

Conflict intre Culita si Iancu Sterp! De la ce a pornit 3 in Stiri Mondene

„Uitați ce frate am. Am văzut că era supărat și am zis să îi pun niște bani, ca să îi treacă supărarea, că mă gândeam că nu are.

Asta s-a întâmplat ieri și el nici măcar nu mi-a văzut mesajul.

Iancu, sugaciule, trimite banii înapoi și să nu mă mai cauți”, este mesajul pe care i l-a transmis Culiță Sterp lui Iancu, prin intermediul unui story de pe contul său de Instagram…

Surse: wowbiz.ro, stirilekanald.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed