HomeStiri Mondene Cove, infectat cu noul coronavirus: „Am ieșit pozitiv”

Cove, infectat cu noul coronavirus: „Am ieșit pozitiv”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Cove-infectat-cu-noul-coronavirus-„Am-iesit-pozitiv-3.jpg

Nici Cove nu a scăpat de temutul virus, oricât de mult a încercat să se protejeze. Mai multe vedete de la PRO TV au fost testate pozitiv, iar colegul de platou al Adelei Popescu este una dintre ele.

Cove, infectat cu noul coronavirus „Am ieșit pozitiv” in Stiri Mondene

Andreea Esca, Neti Sandu, dar și Andi Moisescu au fost primele vedete ale trustului care s-au îmbolnăvit. Cel mai rău a fost chiar pentru Cove, al cărui rezultat pozitiv a venit chiar înainte de Crăciun. În prezent, acesta se află în izolare, respectând indicațiile primite.

Din fericire pentru el, nu se află într-o stare gravă și a vorbit despre cum se simte, chiar la emisiunea pe care o prezintă. Se pare că îndrăgitul prezentator a avut, în prima săptămână, doar o tuse seacă și nasul înfundat, simptome care nu au fost la fel de grave pe cât au fost în cazul altor bolnavi.

Cove, infectat cu noul coronavirus „Am ieșit pozitiv” in Stiri Mondene

„Pe scurt, povestea e următoarea: înainte de Crăciun, pentru că o bună prietenă a simțit că aveam nasul ușor înfundat, a zis: «Nu ar fi bine să îți faci tu un test să vezi cum stai? Pentru că poate ai de gând de Crăciun să-ți vizitezi părinții, familia și așa mai departe».

Cove, infectat cu noul coronavirus „Am ieșit pozitiv” in Stiri Mondene

Am făcut un test în urma căruia am ieșit pozitiv. Fix din momentul ăla m-am izolat de toată lumea. De mai bine de zece zile sunt în izolare. Partea bună în toată povestea asta este că, din fericire, nu am avut niciun simptom grav, exceptând acel nas înfundat care a ținut vreo două-trei zile și o ușoară tuse seacă. În rest nu am avut nicio altă problemă, nu m-a durut nimic”, a spus Cove printr-un apel video, în timpul emisiunii Vorbește Lumea…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed