HomeStiri Iată cu ce problemă de sănătate se confruntă Andreea Bănică!

Iată cu ce problemă de sănătate se confruntă Andreea Bănică!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 2 minute timp de citit

Pe rețelele sociale, Andreea Bănică a primit mai multe comentarii răutăcioase. Internauții au spus că a apelat la ajutorul medicului estetician, dar artista a dezmințit aceste afirmații, spunând că totul este cauzat de o problemă de sănătate pe care o are.

12

Aceasta a vrut să stea de vorbă cu cei care o apreciază și a organizat, pe contul ei de Instagram, o sesiune de întrebări și răspunsuri. În acel moment, o persoană i-a cerut o poză din profil, fiind convinsă că aceasta și-a operat nasul și a apelat la o intervenție chirurgicală și la nivelul buzelor.

13

„O poză din profil înainte și după. Se vede de la o poștă că ți-ai făcut ceva la nas și la buze”, este mesajul pe care artista l-a primit. Imediat, soția lui Lucian Mitrea a reacționat și, vizibil deranjată, a explicat cum stau lucrurile, de fapt. „Nu am nicio operație la nas. Am o deviație de sept, nu respir bine cu nara stângă. Și, acum, privește buzele mele! Ups! Este un filtru foarte tare. L-ai descoperit și tu acum. Aș fi spus în gura mare!!! Pentru mine este un act de curaj. Și ce crezi? Ar trebui să mă operez, dar… prea îmi porți de grijă, zău! Dacă vrei, când fac pasul ăsta, te iau cu mine!”, a răspuns cântăreața.

14

În cadrul unui interviu acordat celor de la libertateapentrufemei.ro, vedeta a spus că este foarte atentă la propria persoană și că, pentru ea, acest lucru este vital. „Cred că devin puțin egoistă când vine vorba despre timpul pe care îl petrec cu mine însămi, timpul în care uit de orice grijă sau problemă și, pur și simplu, mă relaxez, îmi încarc bateriile, îmi pun ordine în gânduri. Sunt sigură că fiecare dintre noi are nevoie de momentele lui de introspecție, dar este vorba, mai degrabă, despre o necesitate, nu despre egoism”, a declarat Andreea Bănică…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed