HomeStiri Mondene Dan Bittman are 3 băieţi, dintre care unul este de nota 10

Dan Bittman are 3 băieţi, dintre care unul este de nota 10

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Dan-Bittman-are-3-băieţi-dintre-care-unul-este-de-nota-10 in Stiri Mondene

Dan Bittman are 55 de ani şi duce o viaţă minunată. O are alături pe scriitoarea de poezii Liliana Ştefan şi împreună au trei băieţi.

Dan Bittman are 3 băieţi, dintre care unul este de nota 10

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, şi-a deschis un parc de agrement lângă Bucureşti, iar alături i-a fost şi Liliana, cu care își împarte viaţa de peste 20 de ani.

Liliana Ştefan a dezvăluit detalii despre personalitatea celor trei băieţi. Este foarte mândră de toţi şi conduce casa cu o mână de fier.

Mark, cel mic, e talentat la fotbal, dar are şi voce foarte bună, cred că o să moştenească coroana. Este un băieţel foarte tonic. N-are de gând să participe la concursuri muzicale, dar repetă singur în baie. Aud nişte chestii de rămân cu gura căscată. Cel mijlociu, Patrick, este fotbalist, e implicat şi serios, activează la un club din Bucureşti, a fost la nişte probe, l-au selecţionat şi va participa la un campionat”, ne-a spus Liliana.

Dan Bittman are 3 băieţi, dintre care unul este de nota 10 1

Liliana Ştefan este mândră şi de fiul lor cel mare, Alex: „El este în elementul lui cu muzică, este DJ, în timpul liber. A avut un an complicat cu Bacalaureatul, cu învăţatul, pentru că în România nu e uşor”.

Dan Bittman are 3 băieţi, dintre care unul este de nota 10 2

Familia Bittman este foarte organizată pentru că cea mai importantă este bunăstarea copiilor lor. Dintre cei trei băieţi, cel mai bun la şcoală este Patrick, care a obţinut nota zece la Evaluarea Naţională:

Dan Bittman are 3 băieţi, dintre care unul este de nota 10 3

„Sunt organizată, timpul nostru e drastic organizat pentru ca toţi să-şi poată urma pasiunile. Au ritmul lor, merg la şcoală dimineaţa, îi duce o maşină, apoi îi iau eu, îi duc la antrenamente. Se înţeleg bine între ei, sunt prieteni, sunt băieţi în regulă. Spun că ne-am ocupat bine de ei de când s-au născut şi acum culegem roadele. Avem nişte reguli, sunt şi ei conştienţi că sunt copiii noştri, dar nu-i interesează acest lucru foarte tare în sensul că sunt nişte băieţi foarte modeşti…”

 

Sursa: click.ro

Sursa foto: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed