Home Stiri Mondene Dan Negru, declarații despre averea sa: „Sunt zgârcitul suprem al breslei mele”

Dan Negru, declarații despre averea sa: „Sunt zgârcitul suprem al breslei mele”

autor Mirela
876 views

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din țara noastră, motiv pentru care și salariul său este pe măsură. De-a lungul timpului, despre acesta s-a spus că este extrem de zgârcit, iar cu privire la acest lucru a vorbit chiar el.

„Toți angajatorii mei pot confirma că negocierile mele financiare cu ei nu au durat mai mult de zece minute. Nu am pus niciodată preț pe bani, cât am pus preț pe ce trebuie să fac pentru acei bani. Degeaba câștigi mult pe termen scurt și proiectele tale nu au succes. Niciodată nu am pus preț pe bani în televiziune, deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele. Ha, ha!”, a spus Dan Negru pentru cei de la viva.ro.

„Când începi o pasiune întrebându-te câți bani îți aduce, ea nu mai e pasiune, e corvoadă. Mi-a povestit cândva Hagi că ar fi făcut fotbal oricâți bani ar fi câștigat, pentru că era principala lui pasiune. Când faci ceva cu pasiune, zidești o parte din tine. Nu e loc de bani aici”, a mai spus prezentatorul.

Dan Negru se amuză pe seama poreclei

„Îmi place brandul ăsta de zgârcit. Vine tot din anii trecuți, când colegii mei câștigau sume mari de bani și, atunci, își luau câte o mașină bună, iar eu continuam să merg cu un Renault și cumpăram de banii ăia cărămizi. Aveam mai multă încredere în cărămizi decât în roți de mașină, ha, ha. Dar toți mă luau de zgârcit. Cu vremea, mașinile s-au depreciat și cărămizile s-au scumpit. Dar habar n-am cum e mai bine. Cumpătat sau pasionat. Probabil, copiii mei vor aprecia cărămizile luate de tata când era cumpătat și vor citi în altă cheie toate articolele despre zgârcenia lui tati.

Nu sunt deloc om de afaceri. Fac televiziune și, în rest, mi-am drămuit banii cât să nu fiu nevoit să fac compromisuri în televiziune. Asta îmi permite azi să fac televiziune relaxat. Publicul îi depistează pe cei care fac televiziune pentru bani. E o pasiune pe care nu poți să o faci cu angoase și cu presiunea banilor, nu dă roade”, a mai spus acesta…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed