Home Stiri Dan Negru, noul membru al echipei Kanal D

Dan Negru, noul membru al echipei Kanal D

autor Mirela
156 vizualizari

Dan Negru va încheia contractul cu Antena 1 și se pregătește pentru mutarea sa la Kanal D. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, deoarece acesta lucra de aproximativ 25 de ani cu postul lui Dan Voiculescu, acolo unde a fost numit „Regele audiențelor”.

Conform paginademedia.ro, relatează cancan.ro, omul de televiziune urmează să încheie procedurile în câteva zile, iar mutarea la Kanal D va avea loc în foarte scurt timp.

Jocuri la Saint-Tropez, Marea provocare, Nex Star, O seară de vis, Competiția, Ziua judecății, Echipa Fantastică, Liga Fantastică, Te pui cu blondele?, Cu banii jos, Scena Misterelor, Câștigi în 60 de secunde, Plasa de Stele, Genialii,  Șerifi de România, Go!, Vreau să fiu mare, Vreau să fiu stewardesă, Guess My Age, Demascarea, Secret Talent și Legendele au fost doar o parte dintre emisiunile pe care acesta le-a moderat la Antena 1.

Anul acesta a fost prima dată când Revelionul lui Dan Negru a ieșit pe locul al doilea în topul audiențelor, pe prima poziție fiind Revelionul de la PRO TV. După ce au apărut mai multe glume în mediul online despre „înfrângerea” sa, prezentatorul a lămurit situația.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring, la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro TV a încercat diferite rețete de Revelioane, de la show-uri mari în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani, au reușit să intre în ring și îi aplaud”, a spus acesta…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies