Daniel Pavel, noi declarații despre emisiunea „Survivor”

Share

Noul sezon Survivor este pe cale să înceapă, iar Daniel Pavel a făcut câteva declarații despre acest show. Prezentatorul a menționat că, în majoritatea cazurilor, copiii țin cu echipa Războinicilor, dar, în sezonul trecut, Zanni a fost preferatul tuturor.

„Zanni le-a plăcut. Era Faimosul care trecea în zona de copii. Mă măgulește aprecierea publicului care te oprește în soare, în ploaie, ca să facă o poză. Copiii îmi spuneau că le plac Războinicii, dar și Zanni”, a spus acesta în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

„Concurenții sunt în modul de supraviețuire, dar mă gândeam că avem una dintre cele mai frumoase meserii amândoi. Avem capacitatea de a le aduce emoții celor de acasă. Este un job care nu este deloc ușor însă mereu oamenii participă cu tine. Se face un transfer foarte clar de emoție. Te implici foarte mult ca telespectator.

Jocurile copilăriei fac diferența, au zis-o și concurenții. Aruncările, țopăitul, lucrurile care poate par prostioare. E o presiune constantă, reală, este cel mai spectaculos show de reality outdoor. Cei din echipa de producție sunt ca supraviețuitorii. Sunt români, turci, dominicani care arată spectaculos. Arată ca un platou de film de Hollywood”, a mai declarat acesta, conform celor de la playtech.ro.

„Eu am terminat Marina Comercială, am un masterat în Relații Internaționale. Teza mea este «Combaterea pirateriei pe mare». Am făcut și Științe Politice, m-a interesat și Dreptul, am studiat. Prezența mea acolo arată pasiunea pentru istorie, de a duce până la capăt o bătălie.

Două momente mi-au format matricea de organizare, că, altfel, sunt bucureștean. Partea de marină, la liceu, aveam un regim militar, aveam uniforme, dar și ultimii cinci ani de Viena. Am devenit mai organizat, mai riguros. Da, locuiesc în Austria. Cetățenia mea este și va fi cetățenia română însă o să am dreptul la rezidență. Băiatul meu locuiește acolo, e cu mama lui”, a continuat prezentatorul…

Sursa

sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news