HomeStiri Mondene Elwira și Mihai Petre au vorbit deschis despre experiența „Asia Express”: „A fost extrem de dificil”

Elwira și Mihai Petre au vorbit deschis despre experiența „Asia Express”: „A fost extrem de dificil”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Elwira și Mihai Petre au vorbit deschis despre experiența ”Asia Express” „A fost extrem de dificil” in Stiri Mondene

Elwira și Mihai Petre au acordat un interviu pentru viva.ro și au vorbit despre emisiunea Asia Express, cea pe care au și câștigat-o. De asemenea, aceștia au vorbit și despre cele două fete ale lor și despre cum au suportat să stea departe de ele aproximativ două luni.

Elwira și Mihai Petre au vorbit deschis despre experiența ”Asia Express” „A fost extrem de dificil” in Stiri Mondene„În unele momente, da, pentru că au fost clipe extrem de dificile, dar știam că vom lupta încă de la început. Pe moment, nu am simțit că ne-am întrecut pe noi, dar, văzând la televizor ce am trăit, ne-am dat seama că ne-am întrecut toate așteptările.

Noaptea nu prea resimțeam acest dor, deoarece, după ce se termina filmarea, eram rupți de oboseală. Asta nu înseamnă că a fost ușor, ziua resimțeam tot timpul dorul de ele. Oboseala și-a spus cuvântul, iar noaptea nu mai simțeam nimic”, a spus Mihai Petre în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

Elwira și Mihai Petre au vorbit deschis despre experiența ”Asia Express” „A fost extrem de dificil” in Stiri Mondene„Pentru noi, cea mai grea a fost finala, pentru că, deja, toate emoțiile, oboseala erau cumulate. Personal, momentul din finală, când am avut ocazia să le vedem pe fete într-un video call, a fost extrem de dificil. Mi-a fost greu să îmi adun gândurile, care, în loc să meargă către finală, erau îndreptate către fete și familia noastră. Dar am încercat să mă adun și să duc finala mai departe.

Elwira și Mihai Petre au vorbit deschis despre experiența ”Asia Express” „A fost extrem de dificil” in Stiri MondeneSigur că fetele poate au mai făcut și boacăne despre care noi nu știm. Râdeam cu părinții mei, că noi am fost în «Asia Express», iar ei au avut «Asia Express» chiar acasă (n.r. – râde). Nu pot să spun că avem niște copii năzdrăvani care sunt neascultători, dimpotrivă, cred că au fost atât de răsfățate, încât nu au avut niciun gând să mai facă vreo boacănă. Alături de bunici, au avut, pur și simplu, de toate…

Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva”, a spus și Elwira Petre pentru aceeași publicație.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed