Home Stiri Mondene Dieta cu ouă şi grepfrut: Slăbeşti 4,5 kilograme în 5 zile

Dieta cu ouă şi grepfrut: Slăbeşti 4,5 kilograme în 5 zile

autor Elena Yvette
931 views

Este greu să schimbi alimentaţia cu care ai fost obişnuită, dar, deşi pare incredibil, chiar poţi să pierzi în greutate cu ajutorul acestei diete cu ouă şi grepfrut.

Dieta cu ouă şi grepfrut Slăbeşti 4,5 kilograme în 5 zile

Una dintre cele mai eficiente diete pentrua obţine cele mai bune rezultate într-un timp scurt este dieta cu ouă şi grepfrut. Cu ajutorul acestui plan, poţi să scapi de 4,5 kilograme în 5 zile, spun susţinătorii dietei.

Fructul de grepfrut şi ouăle sunt două alimente grozave în procesul de pierdere în greutate. Atunci când adaugi ouă, vei include proteine în dieta ta. Acest lucru are drept rezultat faptul că proteinele te fac să te simţi mai sătulă mai repede decât alte alimente şi te împiedică să iei gustări atunci când nu trebuie.

De asemenea, ouăle conţin caloriile de care ai nevoie pentru a avea energie suficient de multă pentru a continua să faci activităţile tale zilnice în timp ce urmezi această dietă.

Grepfrutul este, de asemenea, eficient deoarece are multe beneficii pentru starea generală de sănătate. Acest fruct stimulează metabolismul şi, întrucât are un gust dulce (dacă îi elimini pieliţa amăruie), grepfrutul te poate ajuta să scapi de orice pofte, cum ar fi pofta de ceva dulce, astfel încât să respecţi în continuare dieta.

Să nu uităm că grepfrutul te poate ajuta să reduci nivelul colesterolului dacă consumi acest fruct în mod regulat, dar te va ajuta să elimini şi grăsimea excesivă de pe corp.

Cum să respecţi dieta cu ouă şi grepfrut

Dacă vrei să încerci această dietă, trebuie să găseşti modalitatea potrivită de a o folosi în scopul de a îndeplini nevoile tale. Dacă vrei să urmezi cea mai strictă versiune a dietei cu ouă şi grepfrut, nu trebuie să mănânci nimic altceva în afară de grepfrut şi ouă într-un interval cuprins între 3 şi 7 zile.

Atunci când urmezi această dietă, ar trebui să consumi 5 fructe de grepfrut întregi pe tot parcursul zilei. Este recomandat să mănânci jumătate de fruct o dată (la o masă sau gustare), pentru a te bucura de cele 5 fructe pe durata zilei.

Pe lângă grepfrut, ar trebui să mănânci între 5 şi 9 albuşuri de ou în fiecare zi. Dacă alegi doar să consumi albuşurile de la ouă, asta înseamnă că vei ingera mai puţin colesterol, dar nu uita că ouăle întregi (cu albuş şi gălbenuş) au alte beneficii pentru sănătate de care ai vrea să te bucuri.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed