Doiniţa Oancea, condiţiile celui care o va lua de soţie – „fidel, charismatic, sensibil… Să fie şi puţin romantic, descurcăreţ. Inteligent, evident!”

Share

Fiind invitată în cadrul unei emisiuni TV, actriţa Doiniţa Oancea a declarat că cel care o va lua de soţie va trebui să întocmească anumite condiţii.
Doinita-Oancea
„Trebuie sa fie fidel, charismatic, sensibil… Să fie şi puţin romantic, descurcăreţ. Inteligent, evident! Îmi plac bărbaţii de la care am ce învăţa. Contează şi trecutul lui. Păi, ce trecutul meu nu contează? Dacă e un Don Juan, consider că nu se schimbă. Oamenii se schimbă foarte greu, iar dacă o fac, o fac din proprie iniţiativă, nu o să se schimbe pentru că îi spun eu. Vine de la sine, pentru că simte că a venit momentul, dar în general nu se întâmplă asta”, a declarat actriţa.
Deşi mulţi cred că Doiniţa şi Augustin Viziru ar fi împreună, în realitate lucrurile nu sunt tocmai aşa. De fapt, cei doi sunt prieteni foarte buni de multă vreme, şi preferă să se amuze făcându-i pe toţi cei din jurul lor să înţeleagă că ar fi împreună.
Cei doi actori par să profite de fiecare moment petrecut împreună, ca să dea de înţeles celorlalţi că ar fi împreună. De curând, aceştia au ieşit la restaurant pentru a lua cina. În urma acelei seri, Doiniţa a declarat:
„Bună, am o surpriză. Ia vino, iubi! Vi l-am adus pe iubi să-l vedeţi. M-a scos iubi la un restaurant. Noi ne iubim foarte mult”. 
doinita_viziru_fc6a2c1363
61727323
Sursa photo: viva.ro; 1616.ro; libertatea.ro

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news