Doru Todoruț și-a găsit aleasa. Iată ce frumoasă este viitoarea lui soție!


207

Doru Todoruț, în vârstă de 42 de ani, membru al trupei Deepcentral, a fost căsătorit cinci ani cu o altă femeie, Rocsana Daliana, cu care are trei fete (una de nouă ani și gemene de șase ani), iar la sfârșitul anului 2013, drumurile lor s-au separat, cei doi ajungând la concluzia că nu se mai poate salva căsnicia lor, divorțul fiind iminent.

Cântărețul a reușit să treacă însă peste acea etapă extrem de dificilă din viața lui, cunoscând-o ulterior pe soprana Irina Baianț, cea alături de care vrea să își construiască viitorul.

„Ne transformăm şi evoluăm. Cel de lângă noi apare într-un context care se dezvoltă, nu este static. Femeia care vine lângă mine, cumva ar trebui să aibă inteligenţa anticipativă… Să se gândească, să tragă o concluzie, să vadă dacă îi place ceea ce trăieşte lângă mine. Văd că Irina aşa a făcut. Ea e soprană. Are evenimente în afara ţării. Avem viaţă profesională destul de intensă.

O seară ca asta face să ne lăsăm lucrurile deoparte să venim pentru prieteni. (…) Fetele mele o apreciază, aşa cum şi ea ţine foarte mult la ele. Există o relaţie foarte frumoasă între ele. Ele o admiră mult. Copilul apare pe fondul unei stabilităţi şi al unui nivel foarte ridicat de emoţii, sentimente. Va veni un moment în care vom vedea dacă e da sau nu”, spunea Doru Todoruț acum ceva timp în cadrul unei emisiuni TV.

„Suntem de mai mult timp împreună, dar n-am vrut să facem publică relaţia. N-am considerat necesar. Iar acum am preferat să nu ne mai ascundem, să nu ne mai ferim. Important e că între noi este ceva foarte frumos, care sperăm că va fi de durată. Ne completăm, suntem compatibili unul cu altul, cel puţin aşa credem în momentul de faţă”, a mai spus cântărețul.

Citește și:  Cristina Ich a arătat chipul băiețelului său! Cu cine seamănă mai mult acesta

Recent, acesta și iubita lui au fost invitați în cadrul unei alte emisiuni TV, unde au dezvăluit faptul că sunt, oarecum, ca și logodiți.

„Nu a fost, efectiv, o cerere. A fost un gest drăguţ, romantic, care pentru mine a însemnat foarte mult. A venit din suflet. Noi luăm lucrurile foarte natural. Când l-am acceptat, am spus «Da!». Noi suntem foarte buni prieteni, aşa a început relaţia noastră. Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. (…) Copiii lui sunt minunați. Nu o să fiu mamă pentru ei, ci o prietenă”, a spus Irina Baianț.

Doru Todoruț nu a fost pe deplin mulțumit de răspunsul Irinei și a simțit nevoia să evidențieze faptul că este cazul să mai insiste cu cererea în căsătorie…

„Am înţeles, tre’ să mai insistăm (n.r.: în privința cererii în căsătorie)”, a spus artistul.

Sursă: click.ro

loading...