Home Stiri Daniela Gyorfi a spus adevărul despre operațiile sale estetice: „Fac niște tratamente faciale și asta contează”

Daniela Gyorfi a spus adevărul despre operațiile sale estetice: „Fac niște tratamente faciale și asta contează”

autor Negriu Elena
319 vizualizari

Daniela Gyorfi, în vârstă de 50 de ani, a fost mereu subiectul unor speculații făcute pe baza look-ului său, dat fiind faptul că schimbările pe care le-a făcut de-a lungul anilor au fost extrem de ușor de observat.

2

Aceasta nu a negat niciodată că a apelat la ajutorul medicului estetician în ceea ce privește corpul său, încă de pe vremea când avea 29 de ani, deoarece atunci și-a mărit bustul. Dacă a recunoscut că a făcut schimbări asupra corpului, când vine vorba de intervenții la nivelul feței, situația se schimbă. Cântăreața susține că nu a făcut nicio modificare în privința chipului său. Din contră, aceasta a declarat că urmează anumite tratamente faciale care i-au provocat modificări.

„Vârsta este doar un număr, din punctul meu de vedere. Contează foarte mult cum te simți. Contează și viața pe care o ai, de zi cu zi. Poate că la mine contează și că nu fumez, pentru că nu am fumat niciodată. Fac și niște tratamente de întreținere. Nu am operații, așa cum se spune, fac niște tratamente faciale și asta contează”, a spus Daniela Gyorfi, conform Libertatea.

3

Daniela Gyorfi a vorbit și despre silueta sa și de la ce nu se poate abține din punct de vedere culinar, dar a precizat și care este părerea sa referitoare la dimensiunile taliei.

„Mai mănânc niște cartofi prăjiți, îmi mai plac niște clătite, că o viață am! Nu sunt chiar așa de strictă. Niciodată nu am fost strictă. Când am văzut că am un kilogram în plus, m-am redresat. Eu cred că secretul constă în echilibru…

Și să-ți vând un pont: la 50 de ani, nu contează să fii foarte slabă sau să-ți dorești niște dimensiuni pe care s-ar putea să nu le mai poți obține, uită-te la Beyoncé, la Jennifer Lopez, nu sunt silfide, dar arată foarte bine! Important este să fii sănătos și să ai un corp armonios”, a mai declarat cântăreața.

Surse: libertatea.ro, cancan.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies