HomeStiri Mondene Drama unei Razboinice de la Exatlon te va tulbura profund. Afla si tu povestea de viata a Marianei Nenu!

Drama unei Razboinice de la Exatlon te va tulbura profund. Afla si tu povestea de viata a Marianei Nenu!

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 775 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Drama-unei-Razboinice-de-la-Exatlon-te-va-tulbura-profund.-Afla-si-tu-povestea-de-viata-a-Marianei-Nenu.jpg

Deși nimeni nu a știut până acum cine este Mariana de la Exatlon, atleta complet necunoscută pentru publicul din România este una dintre cele mai mari sportive din lume.

Drama unei Razboinice de la Exatlon te va tulbura profund. Afla si tu povestea de viata a Marianei Nenu!1 in Stiri Mondene

 

Dacă, urmărind emisiunea de la Kanal D, telespectatorii au văzut cine este, de fapt, Mariana, povestea din spatele imaginii… este la fel de interesantă.

Ești la fel de curios în privința Războinicii cu o poveste de viață uluitoare? Cu siguranță vrei să afli cine este Mariana de la Exalton, dar și motivele pentru care nu s-a auzit nimic până acum despre un astfel de sportiv.

Numele ei, Mariana Nenu, nu spune nimic, dar înseamnă enorm pentru atletism. Muncește și obține performanță de peste 20 de ani, iar la Exatlon a atras privirile multora datorita fizicului ei dur, de om bine pregătit.

Nu știi prea multe despre atleta Mariana, dar Exatlon a adus-o în atenția colegilor și telespectatorilor. Datorită competiției, Mariana a povestit unor jurnaliști despre activitatea sportivă. Printre altele, a vorbit și despre participarea la Spartathlon – maraton sportiv pe care doar a dorit să-l poată duce până la capăt.

Drama unei Razboinice de la Exatlon te va tulbura profund. Afla si tu povestea de viata a Marianei Nenu! in Stiri Mondene

„Nu contează că la sosire a ajuns fără unghiile mari de la picioare, cu infecții la celelalte și după ce a vomitat de patru ori. Nu contează că noaptea, după peste 20 de ore de efort, a avut de suportat ploaia rece și vântul și că ochii i se închideau de somn în timp ce mergea. Nici măcar faptul că în prima noapte de după concurs nu a putut să stea la orizontală din cauza durerilor groaznice de la picioare și a «furat» doar o oră de somn. Sunt amanunte nesemnificative în fața satisfacției pe care o trăiește”, au scris cei de la amix.ro.

Cine este Mariana de la Exatlon, de fapt?

Ce anume poate vorbi mai bine și mai frumos despre cine este Mariana de la Exatlon?

Răspunsul la această întrebare este simplu, având în vedere câte a făcut Mariana în toată viața sa. Puternica atletă s-a sacrificat de-a lungul vieții profesionale. A făcut totul pentru a deveni cine este astăzi.

Numai o viață plină de piedici, lipsuri și tristețe a putut să o motiveze în fiecare clipă pe Mariana. Dorința de a schimba ceva în viața sa a determinat-o să înainteze, să nu renunțe, să dea tot ce e mai bun din ea. Asta vorbește despre cine a reușit să devină prin muncă asiduă.

Cine a fost și cine este Mariana de la Exalton?

Nu prea vorbește despre viața privata, dar nici despre trecutul dureros. Cu toate acestea, Mariana este un model pentru foarte multă lume, este demnă de admirație și merită tot ce are bun și frumos în viața ei, după ani de muncă.

  • A fost abandonată la vârsta de patru ani.
  • A fost nevoită să trăiască timp de câțiva ani într-un centru de plasament – locul unde a ales calea sportului.
  • Are un băiat de 19 ani.
  • A participat la concursuri de atletism încă de la școala generală.
  • A lucrat într-un restaurant și câte 50 de ore, dar în momentul de față lucrează ca menajeră.
  • Este o fire foarte optimistă.
  • Citește foarte multe cărți de dezvoltare personală.
  • După ce își va încheia socotelile cu Exatlon-ul, are planuri mari: s-a înscris la maratonul Spartathlon, din Grecia, eveniment ce are loc pe 28 septembrie 2018…

Nu contează cine a fost, contează cine a devenit și cine este Mariana de la Exatlon astazi. Datorită competiei am aflat ce oameni valoroși are țara noastră.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed