HomeStiri Mondene Elena Gheorghe, dezvăluire neașteptată: „Nu v-am spus, dar mai am un băiețel”

Elena Gheorghe, dezvăluire neașteptată: „Nu v-am spus, dar mai am un băiețel”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 796 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/screen-19.49.4410.04.2019.jpg

Elena Gheorghe este o cântăreață extrem de cunoscută, îndrăgită de publicul larg atât datorită pieselor sale, cât și deoarece are o familie foarte frumoasă. Aceasta și soțul său, Cornel Ene, sunt căsătoriți de peste opt ani și au doi copii: un băiat pe nume Nicholas Răzvan, în vârstă de șapte ani, și o fată, Amelie Nicole, de aproape doi ani.

screen-19.49.44[10.04.2019] in Stiri Mondene

Recent, frumoasa cântăreață a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a postat pe conturile sale de socializare o postare în care anunța că mai are încă un băiețel. Anunțul a fost uimitor, dar ulterior, în cadrul mesajului, aceasta a adus lămuriri în privința copilului.

Mai exact, cântăreața a dezvăluit că se referea la nepoțelul său, care de curând și-a aniversat ziua de naștere, iar atât ea, cât și sora sa, Ana, mama băiețelului, au ținut să îi facă urări în mod public. Numele său este Lucas, a împlinit șase ani și își dorește să ajungă cel mai bun fotbalist când va fi mare, iar Elena Gheorghe ține la el ca la copiii săi.

„Nu v-am spus, dar mai am un băiețel, mi-a intrat la inimă de când s-a născut, acum fix șase ani… nu-mi spune «mama», îmi spune «tuși», dar pentru mine tot aceeași valoare o are! Astăzi e o zi specială, e ziua lui și vreau să-i trimitem toată dragostea și energia bună.❤ La mulți ani, iubitul meu Lucas! Să fii sănătos, fericit și să ajungi cel mai bun fotbalist!”, a scris Elena Gheorghe…

„Când în viața noastră apar copiii, cuvintele nu mai au valoare… Astăzi, mi le-am pierdut din nou, pentru că retrăiesc emoția de acum șase ani, când tu, Lucas, ai apărut și mi-ai umplut sufletul cu iubire ! La mulți ani, copil blând!”, este mesajul plin de sensibilitate pe care l-a scris Ana (sora Elenei Gheorghe și mama lui Lucas).

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed