HomeStiri Mondene Elena Gheorghe şi Bere Gratis au lansat videoclipul unei noi piese

Elena Gheorghe şi Bere Gratis au lansat videoclipul unei noi piese

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 737 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/143133694022201d3f.jpg

Frumoasa cântăreaţă Elena Gheorghe a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Bere Gratis.

143133694022201d3f

Noua piesă se numeşte „Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi” şi este special creată pentru multitudinea de emoţii şi sentimente care sunt create de apropierea Crăciunului.

Mihai, solistul trupei Bere Gratis, a declarat următoarele:

„Credem ca momentul apropierii Craciunului starneste pe fiecare dintre noi sa aduca in inima celor din jur multa bucurie si multa sensibilitate. De fiecare data cand colaboram cu cineva, alegem vocea potrivita, iar Elena este vocea care completeaza foarte bine mesajul si stilul piesei. Cum in Romania iarna ne ia prin surprindere de fiecare data, speram ca aceasta piesa sa-i surprinda placut pe toti cei care iubesc si sa devina imnul oamenilor care se indragostesc iarna”.

Noua piesă, „Iarna ne-a surprins indragostiti” este compusă de Robert Anghelescu şi Mihai Georgescu. S-a filmat pe parcursul unei zile în complexul Harmonie din Predeal, iar videoclipul a fost regizat de Richard şi Claudiu Stan.

Videoclipul ilustrează o poveste amuzantă, frumoasă şi drăguţă, care va plăcea cu siguranţă publicului.

Elena Gheorghe a afirmat faptul că:

„Luna decembrie e luna mea preferata! Este luna in care, in fiecare an, lansez cate o piesa care sa surprinda emotiile unice ce ne cuprind in aceasta perioada. Ma bucur foarte mult de invitatia baietilor de a colabora pentru ca imi place piesa, are un sound special in care ma regasesc. Piesa este o felicitare muzicala pentru toti cei care iubesc acest anotimp, este o invitatie la a te bucura de iarna si de lucrurile minunate care se intampla”.

hhhhhhhhhhhhhhhh-600x400

bere-gratis-elena-gheorghe-videoclip-iarna-ne-a-surprins-indragostiti

Sursa photo: zutv.ro; promotime.md; okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed