HomeStiri Mondene Elena Ionescu este din nou ținta criticilor. Motivul care a declanșat controversele

Elena Ionescu este din nou ținta criticilor. Motivul care a declanșat controversele

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Elena Ionescu este din nou tinta criticilor. Motivul care a declansat controversele 1 in Stiri Mondene

Elena Ionescu nu are liniște nici după ce a câștigat Survivor România. După ce a fost implicată în numeroase scandaluri în timpul competiției, acum este din nou ținta criticilor.

Mai mulți internauți o fac praf în legătură cu acțiunile sale de după încheierea reality show-ului.

Elena Ionescu este din nou tinta criticilor. Motivul care a declansat controversele 2 in Stiri Mondene

Aceștia o acuză că a pozat în victimă, iar primul lucru pe care l-a făcut după ce a câștigat a fost să apeleze la intervenții estetice.

O femeie a postat pe un grup de Facebook dedicat emisiunii Survivor o imagine în care Elena Ionescu se afla la o clinică de lux din București și i se injecta acid hialuronic în buze, ceea ce a stârnit controverse în mediul online.

Elena Ionescu este din nou tinta criticilor. Motivul care a declansat controversele 3 in Stiri Mondene

Aceasta a evidențiat faptul că în emisiune artista se plângea că locuia cu chirie și își crește singură copilul, dar primul lucru pe care l-a făcut după ce a câștigat a fost o intervenție de mărire a buzelor, prețul acesteia fiind între 250 și 450 de euro.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…”, a scris persoana respectivă.

Elena Ionescu a dezvăluit la Survivor România că se confruntă cu anumite probleme de sănătate declanșate pe fond hormonal, acesta fiind și motivul pentru care a luat în greutate.

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la «Survivor». Ei bine, să știți că nu e din pricina mâncării.

Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la «Survivor».

Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi…

Atunci când corpul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că existau niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

Tot din această problemă nu am mai avut «perioadă» (n.r.: menstruație). «Perioada» mea nu a mai venit de patru luni.

E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la această problemă pe care astăzi o am…

Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu bebelușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a transmis Elena Ionescu prin intermediul vlogului său.

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed