Femei mature care conduc lumea

Share

Femei mature care conduc lumea și care ne influențează destinele.

Femei mature care conduc lumea

Te-ai gândit vreodată cât de puternice pot fi femeile și câte lucruri minunate pot realiza acestea datorită abilităților pe care le posedă? Iată mai jos câteva femei mature care conduc lumea:

Isabel Dos Santos

Isabel Dos Santos

Este una dintre cele mai cunoscute femei mature de afaceri, investitoare din Angola. Este totodată prima femeie de origine africană care devine miliardară, având o avere de 3,4 miliarde de dolari.

Meg Whitman

Meg Whitman

Meg Whitman este CEO-ul Hewlett Packard Enterprise și președinta companiei HP.  La vârsta de 59 de ani a început conducerea firmei IT, în anul 2011. În trecut Meg Whitman a fost CEO-ul companiei eBay. Este una dintre femeile mature care conduc lumea prin puterea intelectuală de care dau dovadă.

Beyoncé

Beyonce

Este una dintre cele mai puternice femei mature din industria muzicală. Albumurile sale muzicale s-au vândut în întreaga lume; totodată, aceasta susține campanii pentru copii, femei și împotriva foametei și poluării.

Park Geun-hye

Park Geun-hye

Park Geun-hye, în vârstă de 63 de ani, este una dintre cele mai respectate femei mature, fiind președinta Coreei de Sud și totodată prima femeie lider din țara sa. În timpul conducerii acesteia țara a cunoscut un progres semnificativ.

Christine Lagarde

Christine Lagarde

Christine Lagarde este prima femeie șef a instituției FMI; este una dintre cele mai importante femei mature ale lumii, fiind numită șef FMI în anul 2011.

Hillary Clinton

Hillary Clinton

O altă femeie matură este Hillary Clinton; aceasta a fost prima femeie care a fost senator la New York și care a candidat pentru președenție.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Este singura femeie de culoare din SUA care a devenit miliardară; fiind o femeie matură, este una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste ale secolului 21.

Dilma Rousseff

Dilma Rousseff

Este o femeie matură care conduce Brazilia, fiind prima președintă a acestei țări, conducând a șaptea cea mai mare economie mondială.

Angela Merkel

Angela Merkel

Angela Merkel este cancelarul Germaniei, una dintre femeile mature lider din țara sa și din Europa; aceasta se implică în depășirea crizei economice și a avut curajul de a-l înfrunta pe președintele rus Vladimir Putin.

Janet Yellen

Janet Yellen

Janet Yellen este o femeie matură și președinta Consiliului de Administrație  și Rezervei Federale SUA; este economistă și profesoară la Universitatea Berkeley din California. Este o femeie matură foarte puternică, fiind numită în funcția de președintă a Rezervei Federale la data de 8 octombrie 2013.

Abigail Johnson

Abigail Johnson

Este una dintre femeile mature care au devenit miliardare; aceasta este CEO „Fidelity”, anul trecut luând locul tatălui său în compania de fonduri.

Cristina Fernandez de Kirchner

Cristina Fernandez de Kirchner

Este una dintre femeile mature care conduc o întreagă națiune, fiind președinta Argentinei; aceasta a depășit problemele de corupție, agricole și economice ale statului pe care îl guvernează.

Julia Gillard

Jullia Gillard este premierul Australiei, fiind prima femeie premier a Australiei, la vârsta de 48 de ani…

Femeile mature au foarte multă experiență în domeniile pe care le practică, fiind adevărate conducătoare ale acestei lumi. Foarte multe femei mature conduc, în lumea bărbaților, afaceri de invidiat, având un profit pe măsura eforturilor pe care le depun. Femeile prezentate mai sus sunt doar câteva dintre femeile mature care au reușit prin forțele proprii să schimbe ceva în bine acolo unde s-au aflat.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news