Home Stiri Gabriela Cristea a vorbit despre greutățile mamelor

Gabriela Cristea a vorbit despre greutățile mamelor

autor Negriu Elena
324 vizualizari

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a devenit de curând mamă pentru a doua oară. Aceasta și soțul său, Tavi Clonda (39 de ani), au împreună două fetițe superbe, Victoria și Iris.

Recent, Gabriela Cristea a oferit un interviu în care a vorbit despre greutățile frecvente cu care se confruntă proaspetele mămici. Mai exact, aceasta și-a exprimat părerea despre două subiecte delicate, și anume alăptatul și depresia postnatală.

Frumoasa prezentatoare TV a trecut ea însăși prin situații dificile, având în vedere că după prima naștere nu a putut alăpta din cauza unor probleme de sănătate. Însă, după ce a adus pe lume al doilea copil, lucrurile au revenit la normal, putând-o alăpta pe micuța Iris.

„La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul, pentru că am avut niște probleme de sănătate și m-am simțit foarte rău. Am reușit totuși să alăptez în jur de două luni și jumătate. De data aceasta, lucrurile au stat foarte bine și o alăptez pe Iris exclusiv la sân, lucru care mă face foarte fericită și mă împlinește foarte mult”, a spus Gabriela Cristea.

În ceea ce privește depresia postnatală, bruneta a avut norocul să fie ferită de această problemă care afectează majoritatea proaspetelor mămici.

„Cât privește depresia, Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am trecut printr-o astfel de experiență. Am avut câteva atacuri de panică la prima sarcină, aproape de final, pentru că aveam tot felul de întrebări, legate de operația de cezariană, legate de naștere, efectiv…

Am reușit să trec peste toate acestea cu gânduri pozitive și cu ajutorul celor din jurul meu, mai ales cu ajutorul lui Tavi, căruia i-am făcut nervii zdrențe, dar asta e o altă discuție. Important este să ai toate informațiile despre acest subiect, pentru că doar așa reușești să treci peste panicele ce se pot crea”, a mai declarat Gabriela Cristea.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies