Musette: genti si pantofi de lux

Share

Musette este un magazin cu încălțăminte și accesorii de lux. Musette este un magazin destinat atât femeilor, cât și bărbaților și copiilor.

Musette

Musette este un magazin ce se ridică, prin prisma produselor confecționate și distribuite, la măsura așteptărilor dumneavoastră. Raportul calitate – preț este unul excelent, datorită faptului că produsele lor sunt unele cu o calitate foarte înaltă, motiv pentru care este foarte îndrăgit în rândul clienților.

Musette – istoric

Musette își începe povestea pe teritoriul românesc în 1992, atunci când Roberto și Cristina Bâtlan își propun să deschidă un magazin prin care să distribuie produse de calitate clienților. Ambiția lor, împletită cu pasiune, s-a transformat în dorința arzătoare de a avea propriul brand, motiv pentru care au decis în 1995 să deschidă o fabrică de producție.

Numărul total de magazine din țară este de 19, având alte nouă în afara granițelor. În 2010 sunt datate primele magazine deschise în lume, printre care unul este plasat la New York, două în Israel, două pe teritoriul bulgăresc, unul în Mongolia, unul în Liban, unul la Paris, respectiv unul în Austria.

Musette – produse

Musette propune o gamă foarte variată de produse, excelând însă la capitolul încălțăminte.

 • Pantofii sunt la mare căutare, nu doar în rândul doamnelor, ci și în ceea ce îi privește pe domni. Astfel, Musette vă pune la dispoziție diferite modele ce se încadrează în moda actuală, cu diferite culori, diferite stiluri. Cu siguranță vă veți putea găsi o pereche de pantofi care să se muleze perfect dorințelor și cerințelor dumneavoastră.
 • Musette vă oferă și o gamă largă de produse pentru perioada rece din an, astfel încât, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii, veți găsi aici o multitudine de cizme sau ghete care vă vor aduce nu doar căldură, ci și confort maxim întreaga zi.
 • În categoria pentru femei, Musette vine cu o gamă variată de balerini confortabili, în diferite culori. Aceștia au modele diferite, de la cele mai simple la cele mai sofisticate, fiind fie monocromatici, fie multicolori.
 • Tot în această privință, nu este de neglijat nici categoria sadalelor, dat fiind faptul că aici veți găsi cele mai elegante sandale, confecționate în linii fine, cu barete subțiri, astfel încât să se producă efectul de eleganță și rafinament. Sandalele sunt îmbrăcate în forme diverse, astfel încât veți găsi cu siguranță ceea ce aveți nevoie.
 • Musette excelează și la capitolul genți, motiv pentru care dezvoltă o gamă de genți-plic, potrivite pentru a fi integrate în ținute de seară, conferind un aer elegant și sofisticat în același timp. Gențile de umăr sunt foarte variate în magazinul Musette, astfel încât veți găsi aici genți de toate mărimile, în toate formele și în culori diferite, motiv pentru care vă veți putea alege modelul preferat, de la cel mai simplu la cel mai sofisticat, de la cel monocromatic la cel multicolor. Din categoria genților Musette nu puteau lipsi borsetele, atât de căutate în rândul clienților. De asemenea, Musette dezvoltă și o gamă a genților de voyage din care fac parte rucsacurile, potrivite pentru călătorii, practice și încăpătoare.
 • Musette se remarcă și în ceea ce privește gențile pentru bărbați, astfel încât vor produce genți potrivite pentru călătorii, din care fac parte rucsacurile, gențile office, în care se încadrează servietele. De asemenea, se găsesc aici genți casual, respectiv genți mici pentru bărbați potrivite pentru toate gusturile.
 • Fiindcă suntem la capitolul pentru bărbați, nu puteau lipsi accesoriile din produsele Musette, astfel încât aveți la dispoziție o varietate de curele, portofele și mănuși, pe care le puteți încadra perfect în stilul dumneavoastră.
 • În ceea ce privește femeile, pe lângă curele, portofele și mănuși, se adaugă brățările, accesoriile pentru pantofi, respectiv o serie de produse ce pot fi oferite cadou.

Musette – reduceri

Musette oferă, în această perioadă, o serie de reduceri la articolele selectate, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. Trebuie neapărat să vizitați magazinul, măcar online, pentru a profita de reducerile substanțiale.

Musette – magazine în țară și contact

La nivelul României, Musette este un magazin ce se găsește în marile malluri din țară, motiv pentru care vă vom oferi o listă a acestora:

 • Musette se găsește în zona Moldovei, în orașul Iași, în cel mai mare mall din acesta, și anume Palas Mall. Programul de funcționare aici este de la ora 10:00 până la ora 22:00.
 • În Brașov, magazinul Musette nu se află în mall, ci îl veți găsi, independent, la adresa Strada Republicii, nr. 46.
 • În capitală, magazinele Musette sunt foarte numeroase. Astfel, veți găsi Musette pe Calea Vitan 55-59, pe Splaiul Unirii 96, în Afi Palas Cotroceni, pe Calea Văcărești 470, pe Calea Victoriei, precum și în Promenada Mall.
 • Musette este prezent și în regiunea dobrogeană a țării, mai exact în orașul Constanța, în City Park Mall.

Sediul central al lanțului de magazine Musette se află în București, la adresa Strada Verzișori, nr. 36 – 38, având un program de lucru de luni până vineri, de la ora 10:00 la ora 18:00.

În ceea ce privește serviciul pentru clienți, aceștia au la dispoziție numărul de telefon 0730015484, precum și o adresă de e-mail: [email protected].

Musette pune la dispoziție contacte și în ceea ce privește cumpărăturile din mediul online, astfel încât pentru comenzi sau eventuale neclarități puteți apela la următoarele numere de telefon: 0372711911 sau 0729896628. De asemenea, vă este pusă la dispoziție adresa de e-mail: [email protected].

Musette – card de fidelitate

Celor mai fideli clienți, Musette le oferă un card de fidelitate prin intermediul căruia cei care îl dețin au parte de anumite beneficii, precum o reducere de 10% pentru orice achiziție, o reducere de 10% atunci când îți sărbătorești ziua de naștere, reducere de care poți beneficia în termen de șapte zile. Un alt beneficiu constă în invitațiile pe care Musette vi le oferă la evenimentele pe care le organizează…

Musette este un magazin ce a luat amploare de-a lungul timpului, datorită profesionalismului de care dau dovadă cei din echipă, precum și datorită pasiunii pe care o depun în crearea unor produse care să satisfacă cerințele clienților din toate colțurile lumii.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news