HomeStiri Gabriela Prisăcariu a bifat un nou eveniment important în viața sa

Gabriela Prisăcariu a bifat un nou eveniment important în viața sa

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 623 views 2 minute timp de citit

Gabriela Prisăcariu este cum nu se poate mai fericită. Fiul său și al lui Dani Oțil a împlinit ieri șase luni. Prin intermediul, rețelelor de socializare, modelul a transmis un mic mesaj, dar care spune foarte mult.

„6 luni de iubire” a scris Gabriela Prisăcariu pe pagina sa de Instagram. Deși este o fire extrem de retrasă, aceasta nu s-a sfiit niciodată din a-și exprima iubirea pe care i-o poartă celui mic.

GABRIELA 12„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea: că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că, dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, atunci când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mai spus aceasta.

GABRIELA 13

Gabriela Prisăcariu a slăbit spectaculos după sarcină

Gabriela Prisăcariu a reușit să slăbească foarte mult după sarcină, dar, în urma pozelor care au demonstrat acest lucru, mai mulți internauți au criticat-o.

„Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect”/„Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi? Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult.

GABRIELA 14Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și, ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg, pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil”,  au fost doar o parte dintre comentariile primite.

Sursa

Sursa

Loading RSS Feed