Gabriela Prisăcariu a recunoscut cu cine a lăsat copilul cât este în vacanță

Share

  • Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat într-o vacanță de lux, pe Coasta de Azur.
  • Cei doi au plecat singuri, fără copilul lor, Luca Tiago.
  • Gabriela Prisăcariu a spus cu cine a rămas fiul lor, după ce a primit multe întrebări despre cel mic.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat în vacanță. După multe săptămâni de muncă și de avut grijă de cel mic, cei doi au decis să ia o pauză și au plecat pe Coasta de Azur, dar fără copilul lor.

Cum cei doi își țin la curent fanii și au postat diferite filmulețe și fotografii din vacanță, însă niciuna alături de copil, fanii au început să-i întrebe cu cine a rămas acasă cel mic. După foarte multe întrebări legate de acest aspect, Gabriela Prisăcariu a răspuns și le-a zis cu cine a rămas fiul lor.

Cu cine a rămas fiul Gabrielei și al lui Dani Oțil?

„Pentru că am primit multe întrebări. Bebe este acasă cu mama mea și cu bona”, a scris modelul în mediul online.

Mai mult decât atât, Dani Oțil a făcut o remarcă în mediul online, după ce a fost criticat de mai multe persoane în legătură cu destinația de vacanță pe care a ales-o. Coasta de Azur este o destinație destul de scumpă și mulți s-au legat de acest aspect, iar prezentatorul de la Antena 1 a declarat că unii oameni comentează de parcă ei ar fi cei care i-au plătit vacanța.

De asemenea, colegul lui Răzvan Simion a mai spus că și decizia de a pleca fără Luca Tiago a fost condamnată și a mai menționat faptul că multe persoane s-au dat cu presupusul, acestea spunând că are o mulțime de bone care să stea cu el.

Dani și Gabriela au avut probleme din cauza bonelor

Cu doar câteva zile înainte de a pleca în vacanță, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au spus că au rămas, din nou, fără bonă. Dani a făcut o glumă în stilul caracteristic și a dat de înțeles că este în căutarea unei bone noi.

„N-am găsit bonă nici acum. Nu m-au părăsit iubite cât m-au părăsit bone. Ceva greșesc eu, bineînțeles. Suntem în căutare, nu glumesc”, a spus acesta.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news