HomeStiri Mondene Gabriela Prisăcariu, decizie total neașteptată din cauza fiului său

Gabriela Prisăcariu, decizie total neașteptată din cauza fiului său

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 708 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Gabriela-Prisacariu-declaratii-uimitoare-despre-copilul-ei-„E-facut-la-carciuma-copilul-asta.jpg

Gabriela Prisăcariu a luat o decizie total neașteptată din cauza fiului său, Luca-Tiago. Cu toate că, fiind la început, îi este destul de greu, se pare că totul este de bun augur.

Gabriela Prisăcariu, decizie total neașteptată din cauza fiului său in Stiri Mondene„Sunt deja patru nopți de când bebe doarme singur. El se descurcă foarte bine, dar eu, vai! Mi-e tare dor de el și de fățuca aia a lui! Am luat decizia asta, deoarece nu mai puteam să ne odihnim. (…) Deci, el se descurcă foarte bine. Se trezește, mănâncă și mi se pare că se odihnește din ce în ce mai bine. Doarme mai mult. Poate este doar o coincidență sau poate chiar îi place mai mult în camera lui și în pătuțul lui. (…) Când dormea cu noi, eram pe silent, mă spălam pe dinți pe întuneric, nu aprindeam televizorul, acum sunt multe modificări”, a spus Gabriela pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Prisăcariu, decizie total neașteptată din cauza fiului său in Stiri Mondene„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea: că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că, dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, atunci când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a spus aceasta pe canalul său de Instagram.

Dani Oțil, recunoscător pentru venirea pe lume a fiului său

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Gabriela Prisăcariu, decizie total neașteptată din cauza fiului său in Stiri MondeneÎți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…”, a scris Dani pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed