Gina Pistol a pus piciorul în prag: „Nu mă primește acasă!”

Share

Invitat în cadrul unei emisiuni online, Smiley a spus că Gina Pistol îl acceptă într-un singur fel. În glumă, artistul a povestit cum a reacționat Gina, de-a lungul timpului, în ceea ce privește schimbările sale de look.

„Sunt bărbos, pentru că Gina nu mă primește altfel acasă. Mi-am tuns barba și nu m-a mai recunoscut”, a spus Smiley în cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu.

În urmă cu ceva timp, juratul de la Pro TV a spus cum s-a schimbat viața sa de când a devenit tată la începutul lunii martie, anul trecut. Acesta este foarte recunoscător pentru cele întâmplate, mai ales că Gina avea șanse aproape zero de a rămâne însărcinată.

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt, neapărat, senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o «pernă» foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are, parcă, somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde). (n.r. O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.

Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar, și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus.

Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”, a spus acesta pentru cei de la libertateapentrufemei.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news