Home Stiri Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

autor Buinoschi Andreea
150 vizualizari

Culiță Sterp este în culmea fericirii, deoarece iubita sa va aduce pe lume o fetiță. Aceasta a vorbit despre cum reușește să se descurce în această perioadă, deoarece iubitul său este în Republica Dominicană, unde luptă pentru a se întoarce cu trofeul Survivor.

Daniela se află în al doilea trimestru de sarcină și, câteodată, îi este destul de greu din punct de vedere emoțional. „Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina, mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă.

L-am încurajat fără să mă gândesc la mine, sincer, și doar în ultimele două zile am simțit așa, cu adevărat, că el chiar pleacă și o să îmi fie greu fără el… Nu a fost simplu, dar eu sunt obișnuită cu schimbările astea, că și eu am stat departe de familie mult timp și, cumva, mi-am pus în cap că el este acolo, că are oportunitatea asta, are o șansă, să zic, unică în viață și m-am concentrat pe asta.

Mi-a fost greu în primele două nopți, pentru că, atunci când am ajuns acasă, mi-am dat seama că nu mai e plecat doar la cântare și era gol…

Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a IX-a… Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii Teo Show.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies