HomeStiri Mondene Iată ce a spus soția lui Ilie Năstase, după ce acesta a bătut-o!

Iată ce a spus soția lui Ilie Năstase, după ce acesta a bătut-o!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Iata-ce-a-spus-sotia-lui-Ilie-Nastase-dupa-ce-acesta-a-batut-o-3.jpg

Nici bine nu a venit noul an, că veștile rele deja au început să circule. Se pare că ieri, Ilie Năstase ar fi bătut-o pe soția lui, Ioana, care a sunat imediat la 112. Femeia a plecat de-acasă, dar nimeni nu știe dacă se va mai întoarce sau despărțirea este una definitivă.

Iată ce a spus soția lui Ilie Năstase, după ce acesta a bătut-o! in Stiri Mondene

Cu toate acestea, Ioana a declarat că nu a luat nicio măsură legală împotriva partenerului său, deoarece nu vrea să îi facă niciun rău. „Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie ok. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția.

Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!”, a spus agresata, pentru cei de la cancan.ro.

Iată ce a spus soția lui Ilie Năstase, după ce acesta a bătut-o! in Stiri Mondene

În urmă cu aproximativ un an, la sfârșitul lunii mai, cei doi au mai trecut printr-un episod neplăcut. Aceștia se despărțiseră, iar Oana Roman a oferit mai multe detalii legate de acest eveniment.

„Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos.

Iată ce a spus soția lui Ilie Năstase, după ce acesta a bătut-o! in Stiri Mondene

Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile. Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște”, a spus Oana Roman la acea vreme, potrivit celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed