Iată ce a spus Victor Slav, după ce s-a aflat că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu!

Share

În urmă cu doar câteva zile, cei de la cancan.ro i-au surprins pe Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună. Acum, după ce toată lumea a vehiculat că cei doi se vor împăca, fostul soț al Biancăi a avut prima reacție.

Pe pagina sa de Instagram, Victor Slav a postat mai mai multe fotografii cu micuța Sofia, alături de cuvintele „Puțin răciți, dar fericiți ??”. Și de data aceasta, fostul prezentator de meteo a arătat că este un tată devotat și că își iubește copilul mai mult decât orice pe lume.

Conform celor de la cancan.ro, Bianca și Victor s-au întâlnit într-un centru comercial din Capitală. Bărbatul, la fel de vesel ca de obicei, s-a purtat ca un adevărat domn și, mai mult decât atât, s-a asigurat că întâlnirea cu mama fiicei sale nu va fi una formală.

În urmă cu un an, în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la okmagazine.ro, Victor a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, dar și despre cum se înțelege cu Bianca, ținând cont că blondina l-a înșelat, în urmă cu mai mulți ani.

„Sofia e prea mică, are doar trei ani, nu îmi dau seama dacă aşa va fi. Eu simt că aşa vor sta lucrurile, am avut acelaşi model în familie cu sora mea, cel puţin până la adolescenţă, când copilul devine mai apropiat de mamă, mai ales dacă e fată. Ne vedem foarte des, Sofia este la bunica maternă, la Deva. Fie mă duc eu, fie vine ea la București, dar micșorăm distanța cât de des putem.

Suntem într-o relaţie normală, avem un copil, ne consultăm în privința Sofiei. Vorbim când sunt de luat decizii. Este ceva normal între doi oameni civilizaţi”, a mărturisit Victor Slav, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news