Home Stiri Iată ce face Vulpița acum, după ce s-a întors de la București!

Iată ce face Vulpița acum, după ce s-a întors de la București!

autor Buinoschi Andreea
143 vizualizari

Deoarece nu mai apare în emisiunea Acces Direct, Vulpița a trebuit să se întoarcă acasă, la Blăgești. Aceasta a lăsat hainele și machiajele și s-a apucat de treabă, Așadar, pentru a dovedi că este harnică, Veronica a postat un filmuleț, unde le arată fanilor săi ce face ea într-o zi normală.

Deși nu mai apare la televizor, fanii Veronicăi încă sunt interesați de ceea ce face, iar acest lucru a determinat-o să țină legătura cu ei prin intermediul conturilor de socializare.

2

„Să vă arăt și eu livada mea, am de toate, mere… Tot ce vreți, veniți la livada Vulpiței. Nu pot să intru acum, că e încuiat. Am pus și gard electric, domnilor. Dacă veniți noaptea, ați încurcat-o cu mine. Vă poftesc la cireșe, la mere, la nuci, tot ce vreți voi. Hai, vă pup și vă aștept!”, a spus Vulpița în vlogul pe care l-a postat.

3

Întoarcerea lui Viorel și a Vulpiței a fost destul de liniștită, cu toate că soacra Veronicăi le-a reproșat că ar trebui să aibă grijă de copil și să nu le mai fugă ochii după celebritate.

„Au venit acasă pentru că începea Maria grădinița. Ilinca (soacra Vulpiței, n.r.) nu putea să se ocupe de copilul ăsta amărât la nesfârșit. Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. Să afle toată țara că ai făcut sex cu un bărbat, când tu ești căsătorită, nu e de lăudat.

4

S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor”, a mărturisit vecina soților Stegaru, pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies