HomeStiri Mondene Lidia Buble are un nou iubit? Fanii sunt siguri de acest lucru

Lidia Buble are un nou iubit? Fanii sunt siguri de acest lucru

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Lidia-Buble-are-un-nou-iubit-Fanii-sunt-siguri-de-acest-lucru-2.jpg

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit la începutul acestei veri. Deși au decis să nu mai fie împreună, cei doi au rămas prieteni, deoarece prezentatorul de la ‘Neața cu Răzvan și Dani încă este managerul ei. Din cauza speculațiilor care au tot apărut în mediul online, Lidia s-a decis să elucideze misterul și să spună dacă are sau nu un iubit nou.

Lidia Buble are un nou iubit Fanii sunt siguri de acest lucru in Stiri Mondene

Zilele trecute, artista a fost surprinsă de paparazzi acasă la Costi Ioniță. Fanii s-au împărțit în două tabere: unii care cred că între ei este ceva și cei care sunt convinși că este vorba de o nouă colaborare. Mai mult decât atât, una dintre cele mai recente postări ale cântăreței a fost și cea care a stârnit și mai multe controverse.

Lidia Buble are un nou iubit Fanii sunt siguri de acest lucru in Stiri Mondene

Pe contul său de Instagram, Lidia Buble a postat o poză cu un cuplu care se ține de mână. Fanii au crezut că este un mesaj cu subînțeles, dar artista a lămurit lucrurile imediat. „Nu este iubitul meu. Este o poză de pe o pagină de Instagram pe care eu o urmăresc. Pentru liniștea voastră, nu am un nou iubit. Nu am o relație. Deci, stați liniștiți!”, a spus fosta iubită a lui Răzvan Simion pe Instagram.

Lidia Buble are un nou iubit Fanii sunt siguri de acest lucru in Stiri Mondene

În urmă cu ceva timp, Lidia a acordat un interviu pentru click.ro și a vorbit despre relația pe care o avea cu vedeta Antena 1: „Suntem izolați împreună, bineînțeles! (n. red. – râde) Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim trei! Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!”…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed