Home Stiri Iată ce salariu impresionant are Mirela Vaida!

Iată ce salariu impresionant are Mirela Vaida!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 782 views 2 minute timp de citit

Emisiunea Acces Direct este una dintre cele mai urmărite producții ale postului de televiziune Antena 1. Acest lucru face ca salariul Mirelei Vaida să fie pe măsura ratingului, iar acesta pare să se ridice la câteva mii de euro.

Conform celor de la fanatik.ro, Mirela Vaida primește în fiecare lună suma de 5.000 de euro, în timp ce Simona Gherghe, fosta moderatoare, primea 10.000 de euro. „La «Acces Direct» câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe, care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru «TCDU!» (n.r. – «Te cunosc de undeva!»), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul”, au mărturisit surse pentru fanatik.ro.

Mai mult decât atât, acum, veniturile Mirelei s-au rotunjit considerabil după ce aceasta a decis să facă parte din show-ul Te cunosc de undeva!. Conform cancan.ro, artista ar primi suma de 15.000 de euro pentru a face parte din acest concurs.

În utlima vreme, ochii sunt ațintiți asupra Mirelei Vaida, după ce aceasta a fost atacată cu o piatră, chiar în timpul emisiunii. Cu toate acestea, două vloggerițe susțin că este posibil ca totul să fi fost regizat, dar și că prezentatoarea s-ar putea să plece de la cârma emisiunii.

„Eu aș fi dat în judecată televiziunea! Mi s-a părut o chestie dubioasă. Eu acum nu zic că e o chestie fake, doar că ceva nu se leagă. Mirela, când a intrat în emisiunea aceea, din primul minut când a venit, s-a bâlbâit non-stop. Nu era Mirela ca de obicei, se încurca încontinuu, se bâlbâia, am impresia că se uita mereu stânga-dreapta… Era foarte atentă, aștepta să vină momentul ăla (…).

Eu, dacă aș fi fost Mirela Vaida, aș fi dat în judecată televiziunea. Nu este normal ca tu să nu ai staff, să nu ai pază… Dar tu ai mai fi continuat emisiunea? Voi credeți că erați capabili să duceți emisiunea la bun sfârșit? Pe bune? Dacă o cărămidă de-aia putea să mă lovească în cap și să mor, eu mai eram în stare să spun: «Haideți să continuăm emisiunea»? Mă îmbrăcam, sunam la poliție, eram dusă acasă de poliție și nu ieșeam din casă până persoana respectivă nu era prinsă!”, au mărturisit Reea și Tina în cadrul unui vlog…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies