HomeStiri Mondene Iată ce sume primesc fostele soții și copiii lui Ilie Năstase, în fiecare lună!

Iată ce sume primesc fostele soții și copiii lui Ilie Năstase, în fiecare lună!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Iata-ce-sume-primesc-fostele-sotii-si-copiii-lui-Ilie-Nastase-in-fiecare-luna-3.jpg

Ilie Năstase este unul dintre cei mai buni jucători de tenis ai României. Cu toate acestea, multă lume îl știe și datorită celor cinci căsătorii pe care le-a avut, dar și datorită celor cinci copii pe care îi are.

Iată ce sume primesc fostele soții și copiii lui Ilie Năstase în fiecare lună! in Stiri Mondene

Pentru cei cinci copii ai săi, Ilie Năstase plătește suma de două milioane de euro. Nathalie, Charlotte, Nicholas, Emma și Alessia încă se bucură de ajutor financiar din partea tatălui lor, ajutor care nu este deloc de neglijat, potrivit celor de la playsport.ro.

Iată ce sume primesc fostele soții și copiii lui Ilie Năstase în fiecare lună! in Stiri Mondene

În cadrul unui interviu acordat celor de la prosport.ro, Ilie Năstase a vorbit despre primii săi bani câștigați din tenis, dar și despre faimosul meci cu Bjorn Borg. „Îmi amintesc că, atunci când am câștigat primii bani din tenis, am petrecut într-un club din Saint-Germain și i-am spart pe toți! A doua zi m-am întors acasă cu autobuzul. Tim, crede-mă că nu ieșeam în oraș atunci când pierdeam, doar după unele turnee câștigate. Poate sunt nebun, dar nu prost! Am pierdut odată cu Gerulaitis, cred că doar atunci am ieșit în oraș după o înfrângere.

Am un record excelent la acest turneu și nu știu să vă spun cum am reușit. Pot spune că a fost turneul meu norocos, mereu am jucat cel mai bun tenis aici: cinci finale consecutive. Țin minte că în finala din 1974, contra lui Vilas, mingea era foarte lentă pe iarba din Melbourne.

Iată ce sume primesc fostele soții și copiii lui Ilie Năstase în fiecare lună! in Stiri Mondene

Erau aproape condiții ca pe zgură și l-am prins pe Vilas într-o formă bună. Am crezut că am o șansă să câștig pentru a patra oară turneul, dar am ratat-o. Totuși, am reușit asta următorul an, în 1975 la Stockholm. L-am învins pe pe Borg în finală cu 6-2, 6-2, 6-1, poate unul dintre cele mai bune meciuri. Borg era pe val, următorul an a câștigat Wimbledon-ul, dacă nu mă înșel. Iar eu am jucat cel mai bun tenis, nu știu cum am făcut-o, dar l-am învins”, a mărturisit campionul, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed