HomeStiri Iată cine va prezenta sezonul al doilea de la „Survivor România”!

Iată cine va prezenta sezonul al doilea de la „Survivor România”!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 3 minute timp de citit

Filmările pentru sezonul al doilea de la Survivor România vor începe în curând și, de la încheierea primului sezon și până acum, s-au produs câteva schimbări. Una dintre ele este reprezentată de noul prezentator, care, nici până acum, nu se știe cine va fi.

12

Echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor sunt gata pentru a da ce au mai bun, fiecare participant vrând să plece acasă cu premiul cel mare. Anul acesta, din echipa Faimoșilor fac parte: Culiță Sterp, Costi Ioniță, Amna, Alexandra Stan, Jador, Zannidache, Ana Porgras, Roxana Nemeș, Cătălin Moroșanu, Simona Hapciuc, Cosmin Stanciu și Majda Aboulumosha.

Pe rețelele sociale, Dan Cruceru, cel care a fost prezentatorul primului sezon, a anunțat că nu va mai face parte din acest proiect, deoarece vrea să se dedice proiectelor personale, dar și familiei.

13

„Închei povestea «Survivor» aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine. (…) Sunt două afaceri pornite de la zero care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj-Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021. Familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin”, este mesajul prin care bărbatul a anunțat plecarea de la Survivor.

14

În urmă cu doar câteva luni, Dan Cruceru a oferit un interviu celor de la okmagazine.ro și a vorbit despre emisiunea pe care a prezentat-o. „Spuneam că a fost un an foarte bun, pentru că mi-a redeschis orizonturi, a însemnat revenirea în televiziune la cel mai înalt nivel, «Survivor» a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni în acea perioadă, iar formatul este unul care ar onora orice prezentator. Financiar e bine, nu-mi place să spun cât de bogat sau sărac sunt, iar familia, sănătoşi să fim, că pe toate celelalte le rezolvăm împreună. Mi-a fost greu fără copii aproape cinci luni în Dominicană, dar, iată, acum recuperez, fiind cu ei aproape tot timpul”, a declarat omul de afaceri…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed