HomeStiri Mondene Iată cum i-a făcut Bianca Drăgușanu rău lui Gabi Bădălău!

Iată cum i-a făcut Bianca Drăgușanu rău lui Gabi Bădălău!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 945 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Iata-cum-i-a-facut-Bianca-Dragusanu-rau-lui-Gabi-Badalau-3.jpg

Bianca Drăgușanu are, în prezent, o relație cu Gabi Bădălău. Cei doi s-au distrat în Dubai, după care au decis să meargă în Maldive, de unde au venit, se pare, împreună. Cu toate că aceasta a încheiat relația cu Alex Bodi anul trecut, blondina încă mai are poze cu el pe rețelele sociale, în ciuda faptului că este implicată într-o altă relație.

Iată cum i-a făcut Bianca Drăgușanu rău lui Gabi Bădălău! in Stiri Mondene

Potrivit celor de la cancan.ro, pe pagina sa de Facebook, dar și pe contul de Instagram există mai multe poze de pe vremea în care forma un cuplu cu Alex Bodi. Vedeta nu le-a șters, iar, acum, fanii se întreabă dacă a uitat de existența lor sau dacă este vreo tactică prin care să îl facă gelos pe noul ei iubit.

Iată cum i-a făcut Bianca Drăgușanu rău lui Gabi Bădălău! in Stiri Mondene

În urmă cu doar câteva zile, Bianca a confirmat relația pe care o are cu Bădălău, chiar în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. „În momentul de față, chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…) Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a mărturisit fosta prezentatoare.

Iată cum i-a făcut Bianca Drăgușanu rău lui Gabi Bădălău! in Stiri Mondene

În toamna anului 2020, Bianca a decis să pună punct relației cu Alex Bodi, după mai multe încercări nereușite de a-și consolida povestea de iubire. „Într-adevăr, sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Eu nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor. Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații. Eu știu despre mine că am putut! Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma. Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert. Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul”, a spus Bianca pe pagina sa de Instagram…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed