Iată cum o ajută Flick pe Denisa, de când aceasta a devenit mamă!

Share

  • Denisa Filcea, soția lui Flick, a devenit mamă în urmă cu aproximativ două luni.
  • Acest lucru le-a schimbat programul și celor doi proaspeți părinți. 
  • Denisa a mărturisit că nu mai are suficient timp pentru a se aranja, așa cum o făcea înainte.

Denisa Filcea, soția lui Flick, a devenit mamă în urmă cu aproximativ două luni. Aceasta și-a anunțat sarcina cu doar câteva săptămâni înainte de a aduce pe lume primul ei copil și al lui Flick.

Cum bebelușul vine cu foarte multe schimbări în viața părinților, acest lucru le-a schimbat programul și celor doi proaspeți părinți.

Flick are grijă de Denisa mai mult ca niciodată

Denisa a mărturisit că nu mai are suficient timp pentru a se aranja, așa cum o făcea înainte, deoarece Eva are nevoie de ea în permanență. Așadar, soțul ei a învățat cum stă treaba cu modul în care femeile se aranjează și acordă o mână de ajutor ori de câte ori are nevoie.

Încă de când au devenit părinți, modelul a declarat că partenerul ei se implică foarte mult în creșterea copilului. Mai mult decât atât, aceasta a declarat că este foarte fericită pentru faptul că el este alături de ele, deoarece acesta nu este doar soțul perfect, ci este și tatăl perfect.

Fostul om de radio a asistat la naștere

Prin intermediul unui filmuleț postat pe contul de YouTube, Denisa a mărturisit că soțul ei a asistat la naștere. În ciuda faptului că aceasta nu și-a dorit, inițial, că el să asiste, în cele din urmă, și-a dat seama că este o idee bună și îi mulțumește pentru că a decis să facă acest lucru.

„Sebastian și-a dorit să ia parte la naștere. Inițial, eu nu m-am gândit dacă eu vreau sau nu vreau. Am considerat că este dreptul lui, deoarece este copilul lui în aceeași măsură în care este copilul meu și era dreptul lui să fie acolo în primele secunde din viața ei. Acum, dacă mă uit înapoi, a fost un lucru minunat pentru care îi voi fi recunoscătoare toată viața.

M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte, să mă încurajeze. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă nu ar fi fost acolo. Am auzit împreună primul plânset și vocea medicului când ne-a spus: «Felicitări, aveți o fetiță!». El a fost primul care a luat-o în brațe, i-a schimbat primul scutec, i-a făcut prima băiță”, a declarat Denisa.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente